Dadel-Marcipan Æg

Opskrift på dadel-marcipan æg uden tilsat sukker. Lækker opskrift på en snack der f.eks. kan bruges til påske. Vi har fyldt dem med EASIS Marcipan, Lakridspulver og Topping med karamelsmag. Overtræk med chokolade og du har et lækkert påskeæg. Æggene smager super lækkert, og er gode til den søde tand.

Vær OBS på, at æggene er lavet på dadler, så de har et naturligt indhold af sukker.

16 portioner/16 stk:

Ingredienser:
150 g EASIS Marcipan
1 tsk Lakridspulver
15 g EASIS Topping med karamelsmag
16 dadler

OVERTRÆK
125 g EASIS Mørk Chokolade
50 g EASIS Hvid Chokolade

Fremgangsmåde:
Ælt marcipan med lakridspulver og karamel topping.

Skær et snit i dadlerne og fjern eventuelle sten. Del marcipanmassen i 16 dele og put den ind i dadlerne. Fold dadlen omkring marcipanmassen og form den til et æg. Stil dadlerne på køl i 15 minutter.

Smelt den mørke chokolade over vandbad og overtræk æggene. Sæt dem på køl eller frys til chokoladen er størknet.

Smelt den hvide chokolade over vandbad. Kom det i en sprøjtepose og pynt påskeæggene med striber af hvid chokolade. Sæt på køl til chokoladen er
størknet.

Næringsindhold pr. portion ( 30g):
120 kcal
6,6 g fedt
11 g kulhydrat  
6,2 g kostfibre
2,1 g protein
Relaterede varer
Luk