EASIS går live

EASIS  laver egen TV kanal

Som noget helt nyt vil EASIS fra uge 35 gå live på vores sociale medier hver uge. Vi kalder det EASIS LIVE TV fordi det er en direkte udsendelse, og der vil være mange forskellige emner under behandling fra gang til gang.

Så følg med: du kan både blive klogere på anvendelsen af vores produkter, du får viden om vores produktudvikling, nye produkter, som der i øvrigt lanceres én af hver uge, hvilke ingredienser vi bruger  og hvorfor. Vi vil også af og til  byde gæster velkommen i studiet. Gæster som bidrager med deres helt særlige vinkel på EASIS.

Programmet vil selvfølgelig ALTID indeholde gode tilbud, så du også får mulighed for at shoppe hjemmefra i ro og mag til gode priser.

Nedenfor kan du følge med i programmet uge for uge. Vi ligger løbende indhold ind, og indholdet for næste live vil altid blive annonceret her mindst en uge før selve udsendelsen. Du kan selvfølgelig også følge med på vores facebook og instagram, hvor de enkelte programmer annonceres løbende.

Første LIVE bliver i uge 35. Det bliver HELT specielt, for i den uge har vi også fødselsdag! Så vi planlægger at tage i byen. Og fordi vi er i fødselsdagshumør kan du også være stensikker på, at der er gode tilbud at hente her på easis.dk. Men det kræver at du ser med :)

Vi ses

Uge 35

Det bliver godt! Vi går live den 31. august kl. 19 og har de vildeste fødselsdagstilbud med. Denne aften får du VIP adgang til tilbuddene, som egentlig først start den 1. september, hvor EASIS har fødselsdag.

Du bliver desuden præsenteret for den første nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Og som en fødselsdags surprise har vi gæster i studiet!