EASIS går live

EASIS  laver egen TV kanal

Som noget helt nyt vil EASIS fra uge 35 gå live på vores sociale medier hver uge. Vi kalder det EASIS LIVE TV fordi det er en direkte udsendelse, og der vil være mange forskellige emner under behandling fra gang til gang.

Så følg med: du kan både blive klogere på anvendelsen af vores produkter, du får viden om vores produktudvikling, nye produkter, som der i øvrigt lanceres én af hver uge, hvilke ingredienser vi bruger  og hvorfor. Vi vil også af og til  byde gæster velkommen i studiet. Gæster som bidrager med deres helt særlige vinkel på EASIS.

Programmet vil selvfølgelig ALTID indeholde gode tilbud, så du også får mulighed for at shoppe hjemmefra i ro og mag til gode priser.

Nedenfor kan du følge med i programmet uge for uge. Vi ligger løbende indhold ind, og indholdet for næste live vil altid blive annonceret her mindst en uge før selve udsendelsen. Du kan selvfølgelig også følge med på vores facebook og instagram, hvor de enkelte programmer annonceres løbende.

Første LIVE bliver i uge 35. Det bliver HELT specielt, for i den uge har vi også fødselsdag! Så vi planlægger at tage i byen. Og fordi vi er i fødselsdagshumør kan du også være stensikker på, at der er gode tilbud at hente her på easis.dk. Men det kræver at du ser med :)

Vi ses
Uge 35 - Live fra GEDULGT

Uge 35 - Live fra GEDULGT

Det bliver godt! Vi går live den 31. august kl. 19 fra den aarhusianske bar GEDULGT som er kendt for sine lækre drinks. De laver denne aften drinks uden tilsat sukker, og i en af dem bruger de desuden vores helt nye produkt, som lanceres i uge 35.

Udover inspiration til drinks, så får du også VIP adgang til vores fødselsdagstilbud, som egentlig først starter den 1. september.

Du bliver som sagt præsenteret for et nyt produkt, som er den første nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Så glæd dig! Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten facebook eller instagram.

Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/140...
Uge 36 - Live træning med Sundt & Sjovt

Uge 36 - Live træning med Sundt & Sjovt

Lad os få pulsen op sammen! Vi går live d. 6. september kl 20, hvor vi har inviteret Sundt & Sjovt til at komme og træne med os. De vil tage os igennem en række af øvelser som du selv kan lave derhjemme. Alle kan være med til deres live træning.

Udover træning vil der komme gode tilbud på udvalgte produkter og du bliver vil også blive præsenteret for et nyt produkt, som er den anden nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Så glæd dig!

Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten Facebook eller instagram.
Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/738...
Uge 37 - Live med Doaa Zaher

Uge 37 - Live med Doaa Zaher

26-årige Doaa Zaher bor på Nørrebro i København. Hun er uddannet personlig træner og kostvejleder og har siden 2019 specialiseret sig i, at hjælpe kvinder med at komme i form. Sundhedsinfluenceren inspirerer hver dag over 70.000 følgere på de sociale medier til en sundere livsstil krydret med humor, madopskrifter, ideer til snacks og inspirationstalks for “man får ikke den røv man drømmer om ved at sidde på den”.

Doaa Zaher deltager desuden i dette års Robinson, og vil derfor denne aften tale om motivation, og hvordan du kan mere end du tror. Hun vil desuden lave en sjov kalorieleg, hvor du kan få testet din viden om kalorieindholdet i forskellige produkter.
Hendes foretrukne EASIS produkter gennemgås og der vil denne aften være gode tilbud på Doaas favoritter. I dagens anledning har Doaa også lavet en kostplan, som du kan få fingre i. Vi glæder os - du kan regne med højt humør og god energi denne aften!

Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten Facebook eller instagram.
Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/467...
Uge 38 - Live med EASIS Product Development Manager, Anja

Uge 38 - Live med EASIS Product Development Manager, Anja

Se med når vores produktudvikler, Anja, fortæller om hvordan vores mange nye produkter bliver til. Der vil være fokus på hvordan og med hvad vi udskifter sukker. Du vil høre om forskellen på 'sukkerfri' og 'uden tilsat sukker' og hvorfor vi hos EASIS helst undgår brugen af maltitol. Så se med til en lærerig aften, hvor du vil komme helt tæt på EASIS' kerne, nemlig produktudvikling.

Denne aften vil du også få adgang til en helt unik VIP shoppingkode til vores Amazing weekend på easis.dk. Et tilbud som ellers først starter dagen efter.

Live starter torsdag den 22. september kl. 19.30 på vores Instagram og facebookprofiler.

Find vores begivenhed her:https://www.facebook.com/events/123...
Uge 39 - Live hos Skagenfood

Uge 39 - Live hos Skagenfood

Denne aften besøger vi Skagenfoods huskok, Jacob. Det gør vi fordi, vi har lanceret en lækker måltidskasse uden tilsat sukker i samarbejde med Diabetesforeningen og Skagenfood. Retterne i denne måltidkasse har fokus på grøntsager, de gode kulhydrater og sunde olier og samtidig får du fisk hver uge. Jacob har stået for udviklingen af opskrifterne og denne aften vil han vise, hvor nemt og enkelt det er at tilberede et måltid med fisk. Samtidig deler han ud af sine tips og trick til både tilberedning og anretning.

I dagens anledning er der også rabat på måltidskassen samt det lækre køkkenudstyr, som vi efterhånden har et stort sortiment af på easis.dk. Der vil selvfølgelig også være konkurrencer undervejs og du vil blive præsenteret for ugens nyhed.

Så se med, når vi starter tirsdag den 27. september kl. 19.00 på vores Instagram og facebookprofiler.
Tilmeld dig på Facebook: https://www.facebook.com/events/400...
Uge 40 – Live med Sandra (vaegtbalancen)

Uge 40 – Live med Sandra (vaegtbalancen)

I denne uge får vi besøg af vores skønne ambassadør Sandra, også kendt på instagram som vaegtbalancen. Sandra arbejder til dagligt som vane- og overspisningscoach, hvor hun har fokus på at skabe madro ved sine klienter. Vi sætter i denne live fokus på morgenmad, Sandra vil komme med tips og tricks til en god start på dagen, vi viser nogle af vores morgenmadsprodukter, samt hvor nemt det er at bage med EASIS brødmix.
Der vil i løbet af aften være fede konkurrencer samt gode tilbud alt efter hvor meget du shopper denne aften. Du vil også blive præsenteret for et nyt produkt, som er den sjette nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Så glæd dig!
Der er derfor mange gode grunde til at se med d. 6 oktober kl 19. Vi sender live fra både vores Instagram og facebookprofiler.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/642...
Uge 41 - Lagersalg med Tina (@iformmedtina)

Uge 41 - Lagersalg med Tina (@iformmedtina)

VI gør det igen!! Vi afholder nemlig online lagersalg. Vores skønne ambassadør Tina (@iformmedtina) kommer og hjælper os med at bekæmpe madspild. Tina arbejder som online kost- og træningsvejleder og på hendes Instagramprofil deler hun gerne ud af gode råd til en sund livsstil. Derudover er Tina rigtig god til at komme med indkøbstips og gode råd til at undgår madspild.

Tilmeld dig vores begivenhed her:https://www.facebook.com/events/176...

Hvad du kan forvente af vores Live d. 11 oktober:
Du har mulighed for at gøre et godt EASIS køb💥💸 ⁠
Vi sælger nemlig ud af udvalgte varer til exceptionelt lave priser!!⁠
👉Lagersalget kommer til at foregå online tirsdag d. 11 oktober kl. 19
👉Vi kommer til at fortælle om nogle af vores produkter og de mange gode tilbud
👉Derudover vil der være flere spændende konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier
👉OBS tilbuddene gælder så længe lager haves - og slutter ellers onsdag morgen kl. 8
Vi glæder os til en aften med gode tilbud! Psst! Husk at fortæl om vores live dine venner.
Uge 42 - Live med Mummum madblog

Uge 42 - Live med Mummum madblog

Vi får besøg af de fantastiske piger fra Mummum. Mummum er en succesfuld madblog og stor instagramprofil @mummum.dk. Pigerne bag har udviklet to helt unikke opskrifter uden tilsat sukker. Dem vil de præsentere denne dag.
De skal bage de lækreste mælkesnitter og lave en 'overnight' chiagrød.

Så tag børnene med foran skærmen denne eftermiddag og få inspiration til en hyggelig aktivitet til efterårsferien.

Vi går live med Mummum på vores instagram og facebook profiler mandag den 17. oktober kl. 13.00

Tilmeld dig begivenheden her: https://www.facebook.com/events/113...

Uge 43 - Live med indkøbschef Michael Poulsen

Uge 43 - Live med indkøbschef Michael Poulsen

I denne uge vil vores indkøbschef deltage og besvare en masse spørgsmål, som vi løbende får af jer kunder. Det kan eksempelvis være spørgsmål omkring vores produkter, processen bag udviklingen af nye produkter, samt hvilke udfordringer vi sommetider møder ved vareindkøb m.m.

Det vil også være muligt at stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet, hvor Michael vil forsøge at besvare.

Derudover vil der selvfølgelig være en masse spændende konkurrencer, gode tilbud og en afsløring af ugens nyhed.

Vi glæder os til at tage jer med ind i maskinrummet hos EASIS til en sjov og spændende live.

Se med her: https://www.facebook.com/events/146...
Uge 44 - Live med vores produktudvikler, Anja

Uge 44 - Live med vores produktudvikler, Anja

Se med live d.3 november kl 19:30 når vores produktudvikler, Anja, igen er med. Anja fortæller denne gang om kalorier og vores kaloriereducere produkter. Det vil også være muligt at stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet, hvor Anja vil forsøge at besvare.

Derudover vil der selvfølgelig være en masse spændende konkurrencer, gode tilbud og en afsløring af ugens nyhed.

Så glæd dig!
Der er derfor mange gode grunde til at se med d. 3 november kl 19.30  Vi sender live fra både vores Instagram og facebookprofiler.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/128...
Uge 45 - Live træning med Sanne (Sundtliv.nu)

Uge 45 - Live træning med Sanne (Sundtliv.nu)

Lad os få pulsen op sammen igen! 🏋🏽‍♀️🧘🏽‍♀️ Vi går live d. 9. november kl 19:30, hvor vi har inviteret vores ambassadør Sanne, også kendt på instagram som sundtliv.nu. Sanne vil få vores puls op ved at komme og træne med os. Hun vil tage os igennem en række af øvelser som du selv kan lave derhjemme. Alle kan være med til vores live træning.😝 Det bliver sjovt.
Udover træning vil der komme gode tilbud på udvalgte produkter og du bliver vil også blive præsenteret for et nyt produkt, Så glæd dig!🍫
Tryk deltager i begivenheden her: https://www.facebook.com/events/534...
og husk også at invitere dem, du gerne vil træne med 🥳👏🏽
Uge 46 - Besøg hos Diabetesforeningen

Uge 46 - Besøg hos Diabetesforeningen

I anledning af Verdens Diabetesdag besøger vi denne uge Diabetesforeningen tirsdag den 15. november.

Du får mulighed for at se med live kl. 19.15 fra vores foredrag for Diabetesforeningens medlemmer. Det er et foredrag, hvor vi kommer gennem en masse emner som kost, ernæring og hvad vi bruger i EASIS' produkter i stedet for sukker. Du vil desuden få information om nye produkter, og så er der et vanvittigt tilbud i ærmet: en rabatkode, der giver 30% rabat på hele webshoppen (gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer)!

Så følg med når vi sender live fra Næstved. Tilmeld dig her, så du er sikker på at få en reminder, når det går løs: https://www.facebook.com/events/802...

Uge 47 – VIP adgang til Black Friday

Uge 47 – VIP adgang til Black Friday

Se med når vi tyvstarter vores Black Friday. Vi går live d. 24 november kl 20:00. hvor du får mulighed for at shoppe de gode tilbud før alle andre.

Vi kører xx% på hele webshoppen, det kommer også til at gælde nedsatte varer, så det bliver ikke billigere 😉 Derudover vil der også være udvalgte produkter som vi banker helt ned i pris, som kun gælder denne aften.

Vi har selvfølgelige også ugens nyhed med samt en masse fede konkurrencer. Så glæd dig! Vi lover dig det bliver vildt.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/336...

Psst! Husk at fortæl om vores live dine venner.
Uge 48 – Live med Regitze (sundtvaegttab)

Uge 48 – Live med Regitze (sundtvaegttab)

I denne uge får vi besøg af vores søde ambassadør Regitze, også kendt på instagram som sundtvaegttab. Regitze har været EASIS ambassadør siden 2018. og til dagligt arbejder hun som ernæringsassistent.

Regitze vil vise hvor hurtig du kan lave hjemmelavet brændte mandler og så skal vi lege med vores Marcipan og Nougat.

Der vil i løbet af aften være fede konkurrencer samt gode tilbud. Du vil også blive præsenteret for et nyt produkt, som er den 14. nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Det Nye produkt vil du få gratis i din ordre hvis du handler på EASIS.dk den aften.

Der er derfor mange gode grunde til at se med d. 29 november kl 19. Vi sender live fra både vores Instagram og facebookprofiler.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/134...