EASIS går live

EASIS  laver egen TV kanal

EASIS har lavet sin eget TV kanal, hvor vi fra tid til anden går live på vores sociale medier. Vi kalder det EASIS LIVE TV fordi det er en direkte udsendelse, og der kan være mange forskellige emner under behandling fra gang til gang.

Så følg med: du kan både blive klogere på anvendelsen af vores produkter, du får viden om vores produktudvikling, nye produkter, hvilke ingredienser vi bruger og hvorfor. Vi vil også af og til  byde gæster velkommen i studiet. Gæster som bidrager med deres helt særlige vinkel på EASIS.

Programmet vil selvfølgelig ALTID indeholde gode tilbud, så du også får mulighed for at shoppe hjemmefra i ro og mag til gode priser.

Nedenfor kan du se hvad der kommer og har været afholdt af programmer. Vi lægger løbende indhold ind, og indholdet for næste live vil altid blive annonceret her mindst en uge før selve udsendelsen. Du kan selvfølgelig også følge med på vores Facebook og Instagram, hvor de enkelte programmer annonceres løbende.

Vi ses LIVE!
Uge 49 – Julebingo

Uge 49 – Julebingo

Julen nærmer sig og det er endnu en gang tid til julebingo, hvor du kan være med til at spille om store EASIS præmier! 🎅 … Og der vil selvfølgelig også være lækre sidegevinster 😄

Spil med når vi går live på vores Facebook og Instagram mandag den 4. december kl. 19.00 🤩 Spillet foregår på Facebook og Instagram, så du kan spille med hjemme fra stuen. Glæd dig til en hyggelig bingoaften 🥳

Tilmelding til EASIS Julebingo foregår ved, at du skriver en e-mail til easis@easis.dk senest fredag d. 1. december kl. 23. Du vil herefter få tilsendt en pdf-fil på mail med din bingoplade (senest mandag d. 4. december) 📄 Print den ud og brug fx EASIS Pebernødder som brikker. Så nemt er det! 🍪

Tilmeld dig på Facebook på følgende link: https://www.facebook.com/events/902...
Og se med på enten vores Facebook eller Instagram den 4. december kl. 19!

EASIS Julebingo er selvfølgelig HELT GRATIS – så hvem skal du spille julebingo med? 👨‍👨‍👧‍👧
Uge 47 – VIP-adgang til Black Friday

Uge 47 – VIP-adgang til Black Friday

Se med når vi tyvstarter vores Black Friday. Vi går live den 21. november kl. 19.30, hvor du får mulighed for at shoppe de gode Black Friday tilbud før alle andre og du får adgang til et helt eksklusivt tilbud som KUN er gyldigt indtil midnat den 21. november! 🤑💥

Vi vil på vores live præsentere nogle store nyheder 😄, fortælle om de gode tilbud og så har Stephanie og Celine også forberedt nogle konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier 🤩

Der er derfor mange gode grunde til at se med. Vi glæder os til at skyde årets tilbudsfest i gang med jer 🥳🎉

👉 VIGTIG INFO – Under vores live vil vi oplyse om en rabatkode, der giver adgang til det eksklusive tilbud. Denne skal du huske at anvende FØR du gennemfører dit køb.
👉 OBS - Din ordre er først bekræftet, når du modtager ordrebekræftelse og har betalt – så vent ikke for længe med at færdiggøre dit køb.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://fb.me/e/1tkjXO8me

Du kan se med på Facebook og Instagram den 21. november fra kl. 19.30 👀

Psst! Husk at fortælle om vores live til dine venner 😀
Uge 35 - Jubilæums LIVE

Uge 35 - Jubilæums LIVE

EASIS fylder 30 år i år. Det skal fejres med en stor jubilæums-LIVE som foregår på både vores Facebook og Instagram profil onsdag den 30. august kl. 19.30.

Følg med når Stephanie og Mille præsenterer gode tilbud på nogle af vores gamle klassikere og helt nye produkter. Der vil desuden være rig mulighed for at vinde en masse jubilæumspræmier - vi tager nemlig vores lykkehjul med i studiet.

Så sætte dig til rette foran skærmen og gerne helt til slut, for der kommer et par ekstra overraskelser, som vil gøre din shopping endnu bedre.

Tilmeld dig begivenheden her: https://fb.me/e/4Et7AjhGd
Uge 22 - Live Lagersalg

Uge 22 - Live Lagersalg

Vi går live tirsdag den 30. maj kl. 19.00, hvor vi skal have solgt ud af vores lager inden sommeren for alvor sætter ind. Til denne live kan du forvente en masse gode tilbud og nyttig produktviden. Undervejs vil der være konkurrencer, og der sluttes af med en afsløring, der giver ekstraordinært gode priser på vores webshop. Så se med og få fingre i dine favoritter til en god lang sommer.
Uge 49 - Julebingo

Uge 49 - Julebingo

Er du klar til at spille med om store EASIS præmier?

Vær med når vi går live på Facebook og Instagram onsdag den 7. december kl. 19.00.

Spillet foregår på Facebook og Instagram, så du kan følge med hjemme fra stuen. Der vil være store præmier undervejs og lækre sidegevinster. Så glæd dig til en hyggelig bingo aften.

Tilmelding til EASIS Julebingo foregår ved, at du skriver en e-mail til easis@easis.dk senest tirsdag (6. december) aften kl. 23. I løbet af onsdag den 7. december, får du så tilsendt en pdf fil på mail med din bingoplade. Print den ud og brug fx EASIS Pebernødder som brikker. Så nemt er det!

Så se med, når vi starter den 7. december kl. 19.00 på vores Instagram og facebookprofiler.
Tilmeld dig på Facebook: https://www.facebook.com/events/674...
Uge 9 - Optius på besøg i studiet

Uge 9 - Optius på besøg i studiet

Vi er live igen d. 1 marts kl. 19:30 hvor Ida får besøg af Sebastian fra firmaet Heco et al. De har udviklet appen Optius, som vi vil gennemgå den aften. Deres app kan hjælpe dig med at få overblik over dit forbrug via arkivering af dine kvitteringer. 😀🙌 I vores live kan du forvente at få tips og tricks til, hvordan du skaber et bedre overblik over dit forbrug og dine kostvaner. Det kan være lidt af en øjenåbner og give mulighed for ændring af vaner.🥳

Derudover vil der være fede konkurrencer samt vilde tilbud på udvalgte produkter. 💥💸
Ugens nyhed vil også blive præsenteret.

Vi glæder os.
Vi ses onsdag d. 1 marts kl. 19:30 🥳

Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten Facebook eller Instagram.
Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/166...
Uge 47 – VIP adgang til Black Friday

Uge 47 – VIP adgang til Black Friday

Se med når vi tyvstarter vores Black Friday. Vi går live d. 24 november kl 20:00. hvor du får mulighed for at shoppe de gode tilbud før alle andre.

Vi kører xx% på hele webshoppen, det kommer også til at gælde nedsatte varer, så det bliver ikke billigere 😉 Derudover vil der også være udvalgte produkter som vi banker helt ned i pris, som kun gælder denne aften.

Vi har selvfølgelige også ugens nyhed med samt en masse fede konkurrencer. Så glæd dig! Vi lover dig det bliver vildt.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/336...

Psst! Husk at fortæl om vores live dine venner.
Uge 48 – Live med Regitze (sundtvaegttab)

Uge 48 – Live med Regitze (sundtvaegttab)

I denne uge får vi besøg af vores søde ambassadør Regitze, også kendt på instagram som sundtvaegttab. Regitze har været EASIS ambassadør siden 2018. og til dagligt arbejder hun som ernæringsassistent.

Regitze vil vise hvor hurtig du kan lave hjemmelavet brændte mandler og så skal vi lege med vores Marcipan og Nougat.

Der vil i løbet af aften være fede konkurrencer samt gode tilbud. Du vil også blive præsenteret for et nyt produkt, som er den 14. nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Det Nye produkt vil du få gratis i din ordre hvis du handler på EASIS.dk den aften.

Der er derfor mange gode grunde til at se med d. 29 november kl 19. Vi sender live fra både vores Instagram og facebookprofiler.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/134...
Uge 37 - Live med Doaa Zaher

Uge 37 - Live med Doaa Zaher

26-årige Doaa Zaher bor på Nørrebro i København. Hun er uddannet personlig træner og kostvejleder og har siden 2019 specialiseret sig i, at hjælpe kvinder med at komme i form. Sundhedsinfluenceren inspirerer hver dag over 70.000 følgere på de sociale medier til en sundere livsstil krydret med humor, madopskrifter, ideer til snacks og inspirationstalks for “man får ikke den røv man drømmer om ved at sidde på den”.

Doaa Zaher deltager desuden i dette års Robinson, og vil derfor denne aften tale om motivation, og hvordan du kan mere end du tror. Hun vil desuden lave en sjov kalorieleg, hvor du kan få testet din viden om kalorieindholdet i forskellige produkter.
Hendes foretrukne EASIS produkter gennemgås og der vil denne aften være gode tilbud på Doaas favoritter. I dagens anledning har Doaa også lavet en kostplan, som du kan få fingre i. Vi glæder os - du kan regne med højt humør og god energi denne aften!

Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten Facebook eller instagram.
Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/467...
Uge 38 - Live med EASIS Product Development Manager, Anja

Uge 38 - Live med EASIS Product Development Manager, Anja

Se med når vores produktudvikler, Anja, fortæller om hvordan vores mange nye produkter bliver til. Der vil være fokus på hvordan og med hvad vi udskifter sukker. Du vil høre om forskellen på 'sukkerfri' og 'uden tilsat sukker' og hvorfor vi hos EASIS helst undgår brugen af maltitol. Så se med til en lærerig aften, hvor du vil komme helt tæt på EASIS' kerne, nemlig produktudvikling.

Denne aften vil du også få adgang til en helt unik VIP shoppingkode til vores Amazing weekend på easis.dk. Et tilbud som ellers først starter dagen efter.

Live starter torsdag den 22. september kl. 19.30 på vores Instagram og facebookprofiler.

Find vores begivenhed her:https://www.facebook.com/events/123...
Uge 6 - Live Lagersalg

Uge 6 - Live Lagersalg

ONLINE LAGERSALG🥳💻📲
Vi gentager succesen og holder igen et online lagersalg - live på Facebook tirsdag d. 7 feb kl 20:00.
Du har her mulighed for at gøre et godt EASIS køb💥💸 ⁠
Stephanie og Ida sælger nemlig ud af udvalgte varer til lave priser! (det bliver meget billigt)
👉Lagersalget kommer til at foregå online tirsdag d. 7 feb kl 20:00📅
👉Vi kommer til at fortælle om nogle af vores produkter og de mange gode tilbud💥
👉Vi præsenterer to nye produkter 🙌
👉Derudover vil der være konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier👌
👉OBS tilbuddene gælder først til mølle og så længe lager haves - og slutter ellers onsdag morgen kl. 8⏳
👉VIGTIG INFO - Din ordre er først bekræftet, når du modtager ordrebekræftelse og har betalt – så vent ikke for længe med at færdiggøre dit køb.
Vi glæder os til en aften med gode tilbud! 😀🙌

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/912...
Psst! Husk at invitere dine venner 🙂
Uge 45 - Live træning med Sanne (Sundtliv.nu)

Uge 45 - Live træning med Sanne (Sundtliv.nu)

Lad os få pulsen op sammen igen! 🏋🏽‍♀️🧘🏽‍♀️ Vi går live d. 9. november kl 19:30, hvor vi har inviteret vores ambassadør Sanne, også kendt på instagram som sundtliv.nu. Sanne vil få vores puls op ved at komme og træne med os. Hun vil tage os igennem en række af øvelser som du selv kan lave derhjemme. Alle kan være med til vores live træning.😝 Det bliver sjovt.
Udover træning vil der komme gode tilbud på udvalgte produkter og du bliver vil også blive præsenteret for et nyt produkt, Så glæd dig!🍫
Tryk deltager i begivenheden her: https://www.facebook.com/events/534...
og husk også at invitere dem, du gerne vil træne med 🥳👏🏽
Uge 46 - Besøg hos Diabetesforeningen

Uge 46 - Besøg hos Diabetesforeningen

I anledning af Verdens Diabetesdag besøger vi denne uge Diabetesforeningen tirsdag den 15. november.

Du får mulighed for at se med live kl. 19.15 fra vores foredrag for Diabetesforeningens medlemmer. Det er et foredrag, hvor vi kommer gennem en masse emner som kost, ernæring og hvad vi bruger i EASIS' produkter i stedet for sukker. Du vil desuden få information om nye produkter, og så er der et vanvittigt tilbud i ærmet: en rabatkode, der giver 30% rabat på hele webshoppen (gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer)!

Så følg med når vi sender live fra Næstved. Tilmeld dig her, så du er sikker på at få en reminder, når det går løs: https://www.facebook.com/events/802...

Uge 35 - Live fra GEDULGT

Uge 35 - Live fra GEDULGT

Det bliver godt! Vi går live den 31. august kl. 19 fra den aarhusianske bar GEDULGT som er kendt for sine lækre drinks. De laver denne aften drinks uden tilsat sukker, og i en af dem bruger de desuden vores helt nye produkt, som lanceres i uge 35.

Udover inspiration til drinks, så får du også VIP adgang til vores fødselsdagstilbud, som egentlig først starter den 1. september.

Du bliver som sagt præsenteret for et nyt produkt, som er den første nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Så glæd dig! Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten facebook eller instagram.

Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/140...
Uge 5 - Ung med Diabetes

Uge 5 - Ung med Diabetes

Mød Jakob, som er 14 år og har haft diabetes type 1 i mere end 12 år. Hans dagligdag indebærer en konstant overvågning af blodsukker, uanset om han gamer, dyrker sport eller sover. Alle dele kræver hver sin håndtering af blodsukkeret. Det kan være udfordrende, men han har heldigvis nogle redskaber, som gør det nemmere - herunder også nogle udvalgte EASIS produkter. I denne live gennemgår Jakob sine favoritter, og hvorfor de kan hjælpe til en bedre blodsukkerkontrol.

Der vil være fede konkurrencer, tilbud på udvalgte produkter og ugens nyhed vil blive præsenteret.

Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten Facebook eller instagram.
Find vores begivenhed her: https://fb.me/e/3dNL3gOgz
Uge 36 - Live træning med Sundt & Sjovt

Uge 36 - Live træning med Sundt & Sjovt

Lad os få pulsen op sammen! Vi går live d. 6. september kl 20, hvor vi har inviteret Sundt & Sjovt til at komme og træne med os. De vil tage os igennem en række af øvelser som du selv kan lave derhjemme. Alle kan være med til deres live træning.

Udover træning vil der komme gode tilbud på udvalgte produkter og du bliver vil også blive præsenteret for et nyt produkt, som er den anden nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Så glæd dig!

Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten Facebook eller instagram.
Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/738...
Uge 50 – Nytårsfest

Uge 50 – Nytårsfest

Lad os holde et brag af en fest. Vi går live d. 15 december kl 19:30, hvor vi har fokus på Nytår.
Vi vil komme med inspiration til snacks, drinks og kransekage - alt sammen er selvfølgelig uden tilsat sukker. Derudover vil der  være fede konkurrence samt 25% rabat på de EASIS produkter, som vi viser i løbet af vores live.

Og vi har hele to nyheder med som kommer til at stå til en skarp pris. Der er derfor rigtig mange grunde til at se med d. 15 december kl 19:30.

Så glæd dig! Vi lover dig, at det bliver en god fest.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/121...

Psst! Husk at fortælle om vores live dine venner.
Uge 2 - Gratis Træningsprogram

Uge 2 - Gratis Træningsprogram

Vi giver et gratis træningsprogram! Så Lad os få pulsen op sammen!
Vi går live d. 11. januar kl 19, hvor Stephanie kommer og viser øvelserne i vores træningsprogram. Stephanie vil tage os igennem alle øvelser i vores træningsprogram, så du nemt kan lave dem derhjemme eller i et fitnesscenter. Alle kan derfor være med.

Udover det gratis træningsprogram vil der komme gode tilbud på udvalgte produkter, der vil være fede konkurrencer og du vil også blive præsenteret for et nyt produkt. Så glæd dig!

Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten Facebook eller instagram.
Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/691...

Hent dit træningsprogram her: https://www.easis.dk/traeningsprogr...
Uge 43 - Live med indkøbschef Michael Poulsen

Uge 43 - Live med indkøbschef Michael Poulsen

I denne uge vil vores indkøbschef deltage og besvare en masse spørgsmål, som vi løbende får af jer kunder. Det kan eksempelvis være spørgsmål omkring vores produkter, processen bag udviklingen af nye produkter, samt hvilke udfordringer vi sommetider møder ved vareindkøb m.m.

Det vil også være muligt at stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet, hvor Michael vil forsøge at besvare.

Derudover vil der selvfølgelig være en masse spændende konkurrencer, gode tilbud og en afsløring af ugens nyhed.

Vi glæder os til at tage jer med ind i maskinrummet hos EASIS til en sjov og spændende live.

Se med her: https://www.facebook.com/events/146...
Uge 4 - Dans med Morten fra Vild med dans

Uge 4 - Dans med Morten fra Vild med dans

DANS MED! Vi går live d. 26. januar kl 19:30, hvor vi har inviteret Morten Kjeldgaard til at komme og danse med os. Morten er kendt fra programmet Vild med dans, og har været med i flere sæsoner. Til dagligt arbejder Morten som online coach, hvor han motto er dans dig sund og glad.

Så hvis du er træt af tunge håndvægte eller et proppet fitnesscenter, så viser vi hvordan du kan træne på en sjov og nem måde igennem en dans

Udover dansetræning, vil der være fede konkurrencer, tilbud på Morten’s favoritter og ugen nyhed vil blive præsenteret.

Der er masser af gode grunde til at følge denne live på enten Facebook eller instagram.
Find vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/597...
Uge 42 - Live med Mummum madblog

Uge 42 - Live med Mummum madblog

Vi får besøg af de fantastiske piger fra Mummum. Mummum er en succesfuld madblog og stor instagramprofil @mummum.dk. Pigerne bag har udviklet to helt unikke opskrifter uden tilsat sukker. Dem vil de præsentere denne dag.
De skal bage de lækreste mælkesnitter og lave en 'overnight' chiagrød.

Så tag børnene med foran skærmen denne eftermiddag og få inspiration til en hyggelig aktivitet til efterårsferien.

Vi går live med Mummum på vores instagram og facebook profiler mandag den 17. oktober kl. 13.00

Tilmeld dig begivenheden her: https://www.facebook.com/events/113...

Uge 44 - Live med vores produktudvikler, Anja

Uge 44 - Live med vores produktudvikler, Anja

Se med live d.3 november kl 19:30 når vores produktudvikler, Anja, igen er med. Anja fortæller denne gang om kalorier og vores kaloriereducere produkter. Det vil også være muligt at stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet, hvor Anja vil forsøge at besvare.

Derudover vil der selvfølgelig være en masse spændende konkurrencer, gode tilbud og en afsløring af ugens nyhed.

Så glæd dig!
Der er derfor mange gode grunde til at se med d. 3 november kl 19.30  Vi sender live fra både vores Instagram og facebookprofiler.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/128...
Uge 41 - Lagersalg med Tina (@iformmedtina)

Uge 41 - Lagersalg med Tina (@iformmedtina)

VI gør det igen!! Vi afholder nemlig online lagersalg. Vores skønne ambassadør Tina (@iformmedtina) kommer og hjælper os med at bekæmpe madspild. Tina arbejder som online kost- og træningsvejleder og på hendes Instagramprofil deler hun gerne ud af gode råd til en sund livsstil. Derudover er Tina rigtig god til at komme med indkøbstips og gode råd til at undgår madspild.

Tilmeld dig vores begivenhed her:https://www.facebook.com/events/176...

Hvad du kan forvente af vores Live d. 11 oktober:
Du har mulighed for at gøre et godt EASIS køb💥💸 ⁠
Vi sælger nemlig ud af udvalgte varer til exceptionelt lave priser!!⁠
👉Lagersalget kommer til at foregå online tirsdag d. 11 oktober kl. 19
👉Vi kommer til at fortælle om nogle af vores produkter og de mange gode tilbud
👉Derudover vil der være flere spændende konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier
👉OBS tilbuddene gælder så længe lager haves - og slutter ellers onsdag morgen kl. 8
Vi glæder os til en aften med gode tilbud! Psst! Husk at fortæl om vores live dine venner.
Uge 40 – Live med Sandra (vaegtbalancen)

Uge 40 – Live med Sandra (vaegtbalancen)

I denne uge får vi besøg af vores skønne ambassadør Sandra, også kendt på instagram som vaegtbalancen. Sandra arbejder til dagligt som vane- og overspisningscoach, hvor hun har fokus på at skabe madro ved sine klienter. Vi sætter i denne live fokus på morgenmad, Sandra vil komme med tips og tricks til en god start på dagen, vi viser nogle af vores morgenmadsprodukter, samt hvor nemt det er at bage med EASIS brødmix.
Der vil i løbet af aften være fede konkurrencer samt gode tilbud alt efter hvor meget du shopper denne aften. Du vil også blive præsenteret for et nyt produkt, som er den sjette nyhed i rækken af 40 nye produkter, som lanceres én ad gangen hver uge de kommende 40 uger. Så glæd dig!
Der er derfor mange gode grunde til at se med d. 6 oktober kl 19. Vi sender live fra både vores Instagram og facebookprofiler.

Tilmeld dig vores begivenhed her: https://www.facebook.com/events/642...
Uge 39 - Live hos Skagenfood

Uge 39 - Live hos Skagenfood

Denne aften besøger vi Skagenfoods huskok, Jacob. Det gør vi fordi, vi har lanceret en lækker måltidskasse uden tilsat sukker i samarbejde med Diabetesforeningen og Skagenfood. Retterne i denne måltidkasse har fokus på grøntsager, de gode kulhydrater og sunde olier og samtidig får du fisk hver uge. Jacob har stået for udviklingen af opskrifterne og denne aften vil han vise, hvor nemt og enkelt det er at tilberede et måltid med fisk. Samtidig deler han ud af sine tips og trick til både tilberedning og anretning.

I dagens anledning er der også rabat på måltidskassen samt det lækre køkkenudstyr, som vi efterhånden har et stort sortiment af på easis.dk. Der vil selvfølgelig også være konkurrencer undervejs og du vil blive præsenteret for ugens nyhed.

Så se med, når vi starter tirsdag den 27. september kl. 19.00 på vores Instagram og facebookprofiler.
Tilmeld dig på Facebook: https://www.facebook.com/events/400...