Ingredienser:
1 Pakke EASIS Marcipan (vælg selv variant)
30 g EASIS Nougat
1 Pakke EASIS Mørk chokolade
1,5 stk. Æggehvide
50 gram EASIS Florsød (måske mere eller mindre)
50 gram EASIS Choko Drink
Sådan gør du:
Tril marcipan i kugler, tryk dem flade med fingeren.
Kom nougat i og tril marcipanen rundt på.
Du kan med forde komme en tandstik i hver kugle, så det er nemmere at arbejde med når der skal chokolade på.
Smelt chokoladen i gryden under omrøring eller mikro ovn.
Fordel chokoladen rundt om sneboldene og stil dem i fryseren til chokoladen er størknet.
Stik tandstikkende i en pap æske eller brug en si.
Pisk æggehviderne let skummende og tilsæt florsød lidt efter lidt til den har en cremet konsistens.
Rul sneboldene i æggemassen.
Stil dem tilbage i fryseren så glasuren kan størkne.
Tril til sidst kuglerne i kakaopulveret.