Fedtebrød med kokos

Ingredienser:
150 g hvedemel
1/2 tsk. hjortetakssalt
150 g plantemargarine
120 g EASIS Perfect Fit
100 g kokosmel

Glasur
1/2 pose EASIS Florsød
Lidt romessens

Fremgangsmåde:
Bland mel og hjortetakssalt. Smulder margarinen heri (dette kan også gøre ved at køre det hurtigt igennem en foodprocessor). Tilsæt EASIS Perfect Fit og kokosmel og sammel dejen. Del dejen i to lige store dele som rulles til to ca.15 cm lange pølser. Pølserne lægges på et stykke bagepapir på en bageplade og bages ved 175 grader i ca.12.min. Kagerne flyder meget ud og bliver flade under bagningen. Køl kagerne af på en rist.
Rør EASIS Florsød med lidt vand og romesssens og smør glasuren på kagerne. Lad glasuren stivne inden kagerne skæres i snitter.
Relaterede varer
Luk