Fiskefilet med remoulade

4 portioner

Ingredienser
Remoulade
½ glas EASIS Mayo
50 g skyr
½ tsk karry
50 g EASIS Pickles
salt og peber

Panering
4 store rødspættefileter
salt og peber
1 sammenpisket æg
1 pose EASIS Chips, salt

fedtstof til stegning

Tilbehør
4 skiver rugbrød
salatblade
karse
1/2 rødløg
citron

Fremgangsmåde
Rør mayo, skyr og karry til remouladen sammen. Tilsæt pickles. Blend evt i en minihakker for en finere konsistens. Smag til med salt og peber.

Krydr rødspættefileterne med salt og peber.
Vend dem i æg. Knus chips og læg dem ud på et fad (brug en minihakker hvis chipsene ønskes
fint blendet). Vend fiskefileterne heri. Opvarm en pande med fedtstof og steg fiskefileterne gyldne på begge sider.

Servér fiskefileterne lune på rugbrød med salatblade og pynt med karse og rødløg.

Server med remoulade og citron.
Relaterede varer
Luk