Fiskefilet med remoulade

Opskrift på fiskefilet med hjemmelavet remoulade. Fiskefilet er altid lækkert, og her giver vi vores bud på en opskrift på en paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade. Vi foreslår her at servere med rugbrød, hvilket jo både kan spises til frokost og aftensmad, men du kan også servere med fx kartofler. Vi panerer her i EASIS Salt Chips, hvilket giver et dejligt sprydt ydre. Velbekomme.

4 portioner

Ingredienser
Remoulade
75 g mayonnaise
100 g skyr
½ tsk karry
50 g Drueagurker uden tilsat sukker
salt og peber

Panering
4 store rødspættefileter
salt og peber
1 sammenpisket æg
1 pose EASIS Chips, salt

fedtstof til stegning

Tilbehør
4 skiver rugbrød
salatblade
karse
1/2 rødløg
citron

Fremgangsmåde
Rør mayonnaise, skyr og karry til remouladen sammen. Tilsæt drueagurker skåret i små tern. Blend evt. i en minihakker for en finere konsistens. Smag til med salt og peber.

Krydr rødspættefileterne med salt og peber.
Vend dem i æg. Knus chips og læg dem ud på et fad (brug en minihakker hvis chipsene ønskes fint blendet). Vend fiskefileterne heri. Opvarm en pande med fedtstof og steg fiskefileterne gyldne på begge sider.

Servér fiskefileterne lune på rugbrød med salatblade og pynt med karse og rødløg.

Server med remoulade og citron.
Relaterede varer
Luk