Fiskekrebinetter

Opskrift på fiskekrebinetter med krydderurter og rodfrugter. Krebinetter eller karbonader er en paneret frikadelle. Paneringen hjælper med at holde på fugtigheden i kødet. Disse krebinetter er lavet på fisk og er derfor en nem måde at få sneget fisk ind i hverdagen. Vi serverer dem her med en hjemmelavet Thousand Island dressing, grøn salat og en skive rugbrød.

1 portion à 494 g

Ingredienser:
Ca. 100g tilberedt fisk (f.eks. torsk eller laks)
100g tilberedt rodfrugter (f.eks. gulerod, selleri eller kartoffel)
1 æg
2 tsk. groft mel
salt & peber
1 spsk. hakkede krydderurter; f.eks. dild og/eller purløg
1 spsk. grov rasp
1 tsk. fedtstof til stegning

Thousand Island dressing
2 tsk. EASIS ketchup
1 tsk. karry
½ tsk. paprika
¼ tsk. tabasco
Salt & peber

150 g blandet grøn salat
30 g rugbrød

Sådan gør du:
Mos de kogte grønsager groft med en gaffel og bland den tilberedte fisk i. Rør ægget heri, sammen med mel, salt, peber og hakket krydderurt. Form krebinetter af farsen - de må godt være lidt rustikke.  Kom rasp en lille tallerken og vend krebinetterne heri. Steg i fedtstof på en pande til de er gyldne og sprøde.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Server fiskekrebinetterne sammen med grøn salat, dressing og rugbrød.
Relaterede varer
Luk