Flæskestegssandwich med rødkål og syltede agurker

Opskrift på lækker flæskestegssandwich med rødkål og syltede agurker - selvfølgelig uden tilsat sukker. Her giver vi en opskrift på en nem og lækker flæskestegssandwich med hurtigt bagte boller serveret med EASIS Rødkål og Syltede agurker. Hjemmelavet flæskestegssandwich er bare lækkert og så er det lige dét sundere end den klassiske version.

4 portioner/4 stk.

Ingredienser:
Lynboller
4 æg
150 g hytteost (1,5%)
2 ½ dl EASIS Loppefrøskaller
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
30 g smeltet smør

Fyld
4 spsk EASIS Mayo
4 store salatblade
4-8 skiver kold tilberedt kamsteg
160 g EASIS Syltet Rødkål
100 g EASIS Syltede Drueagurker

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°.
Beklæd en bageplade med bagepapir.

Blend æg og hytteost til en jævn konsistens.
Bland loppefrøskaller, salt og bagepulver og rør det i æggemassen sammen med smørret. Form dejen til 4 flade boller og sæt dem på bagepladen.

Bag dem i ca 15 minutter til de er gyldne.
Køl bollerne af på en rist.

Skær bollerne over og smør med mayo. Læg salatblade på bunden og kom skiver af kamsteg og svær på (skær gerne fedtkanten under sværene væk). Top med lunet rødkål og skiver af syltede drueagurker. Læg toppen af bollen på og servér straks.
Relaterede varer
Luk