Flap Jacks

Lav dine egne Flap Jacks med få, enkle ingredienser og masser af havregryn.

10 portioner

Ingredienser:
75 g smør, plantemargarine eller kokosolie
75 g EASIS Fibersirup
1 spsk EASIS Topping med karamelsmag
150 g EASIS Havregryn
50 g mandelsplitter
2 spsk sesamfrø

Topping:
50 g hakket EASIS Mørk Chokolade

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader. Beklæd en firkantet form (ca. 20 x 20 cm) med bagepapir.

Smelt fedtstoffet i en lille gryde med Fibersirup og karamel topping. Tilsæt de tørre ingredienser og rør grundigt sammen. Bred massen ud i formen og pres den hårdt sammen.

Bag kagen i ca 30 minutter til overfladen er gylden og lidt sprød. Når kagen tages ud af ovnen, lægges hakket chokolade på den varme kage, så chokoladen smelter og kan smøres ud.

Lad kagen afkøle helt inden den skæres i firkanter og serveres.

Tips:
Der kan tilsættes andre typer frø og nødder, fx græskarkerner, solsikkekerner eller hasselnødder. I stedet for hakket chokolade kan der lægges EASIS Pålægschokolade på, når kagen kommer ud af ovnen.

Næringsindhold pr. portion (40 g):
Energi 185 kcal
Protein 3,6 g
Kulhydrat 11 g
Fedt 12 g
Kostfibre 9,6 g
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
1940 kJ/ 464 kcal
Fedt
31 g
- heraf mættede fedtsyrer
14 g
Kulhydrater
28 g
- heraf sukkerarter
3,3 g
- heraf sukkeralkoholer
1,1 g
Kostfibre
24 g
Protein
9,1 g
Salt
0,17 g