Fløderand

(10 personer)

Ingredienser
6 bl. husblas
3 ½ dl skummetmælk
Kornene fra ½ vanillestang
40 g EASIS Perfect Strø (sødemiddel)
3 ½ dl Maizena Cremefine til piskning
450 g EASIS Kirsebærsauce

Sådan gør du
1. Skrab kornene fra vanillestangen. Bring mælken i kog sammen med vanillekorn og vanillestang.
2. Fjern vanillestangen, tilsæt EASIS Perfect Strø og lad det herefter afkøle i køleskabet i ca. ½ time.
3. Udblød husblasen i koldt vand.
4. Pisk Maizena Cremefine til flødeskum.
5. Smelt husblasen i microovn i få sekunder. Hæld det langsomt i mælkeblandingen, mens der røres kraftigt.
6. Tilsæt flødeskummet i mælkeblandingen og pisk kort.
7. Blandingen hældes i en form og sættes i køleskabet i 2-3 timer.

Tilberedningstid /Arbejdstid
Ca. 3-4 timer / 30 min.

Servering
Serveres med lun EASIS Kirsebærsauce.
Relaterede varer
Luk