Fløderand

Opskrift på fløderand - uden tilsat sukker. Lav lækker og klassisk dessert med EASIS. Her skal der bruges EASIS Perfect Strø og EASIS Kirsebærsauce. Fløderanden har en dejlig smag af vanilje og den klassiske konsistens, som man kender fra en traditionel fløderand.

(10 personer)

Ingredienser
6 bl. husblas
3 ½ dl skummetmælk
Kornene fra ½ vanillestang
40 g EASIS Perfect Strø (sødemiddel)
3 ½ piskefløde
450 g EASIS Kirsebærsauce

Sådan gør du
1. Skrab kornene fra vanillestangen. Bring mælken i kog sammen med vanillekorn og vanillestang.
2. Fjern vanillestangen, tilsæt EASIS Perfect Strø og lad det herefter afkøle i køleskabet i ca. ½ time.
3. Udblød husblasen i koldt vand.
4. Pisk fløden til flødeskum.
5. Smelt husblasen i microovn i få sekunder. Hæld det langsomt i mælkeblandingen, mens der røres kraftigt.
6. Tilsæt flødeskummet i mælkeblandingen og pisk kort.
7. Blandingen hældes i en form og sættes i køleskabet i 2-3 timer.

Tilberedningstid /Arbejdstid
Ca. 3-4 timer / 30 min.

Servering
Serveres med lun EASIS Kirsebærsauce.
Relaterede varer
Luk