Forårsruller

Opskrift på ovnbagte, sprøde forårsruller. Vi elsker forårsruller, og mener, at de er perfekte til enhver anledning. Vi har dog lavet disse i ovnen frem for at tilberede dem i frituren, som man normalt gør. Det giver en mere kalorielet og fedtfattig forårsrulle. Vi fylder her med en velsmagende fyld lavet på blandt andet løg, hvidløg, kylling og EASIS Sød Chili Sauce, men fyldet kan varieres på utallige måder.

6 portioner/30 stk

Ingredienser
30 forårsrulleplader

Fyld
1 løg
3 fed hvidløg
400 g strimlet kylling
250 g friske bønnespirer
1 reven gulerod
200 g champignon, finthakket
1 spsk EASIS Sød Chili Sauce
1 spsk reven ingefær
3 spsk soja
fedtstof til stegning
salt og peber

35 g glasnudler
olie til pensling

Tilbehør
EASIS Sød Chili Sauce

Fremgangsmåde:
Tag forårsrullepladerne ud af fryseren og lad dem tø op, mens fyldet tilberedes.

Hak løg og hvidløg fint og sautér dem på en pande til de er bløde. Kom kyllingen og resten af ingredienserne til fyldet på panden. Steg til kyllingen er gennemstegt. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200°. Beklæd en bageplade med bagepapir.

Kom glasnudlerne i en skål, hæld kogende vand over dem og lad dem stå ½ minut. Si derefter vandet fra.

Kom ca 1 spsk fyld samt lidt glasnudler midt på et stykke forårsrulledej. Rul fra det ene hjørne over fyldet, gerne så forårsrullen får en aflang form. Fold de to andre hjørner ind over midten, så siderne lukkes. Pensl det sidste hjørne med vand, inden det rulles om forårsrullen. Læg de fyldte forårsruller med lukningen nedad på bagepladen.

Pensl forårsrullerne med olie og bag dem i 15-18 minutter til de er gyldne og sprøde.

Servér med grønt efter eget ønske og sød chili sauce til at dyppe rullerne i.

TIPS: EASIS Veggie Mix kan bruges som fyld i forårsrullerne, hvis det skal være nemt.
Relaterede varer
Luk