Forårstærte

Her får du vores bud på en lækker forårstærte lavet med butterdej, forårsgrøntsager og hytteost. Hytteosten bidrager med protein og en god cremethed. Den kan bruges til brunch, i madpakken eller hvornår du ellers har lyst. Du kan variere den på utallige måder - og servere den med din yndlingsgrøntsag.

4 portioner

Ingredienser
2 plader butterdej
400 g forårsgrøntsager (fx grønne asparges, forårsløg)
4 æg
400 g hytteost (1,5 %)
purløg
salt og peber

fedtstof til form

Tilbehør
25 g EASIS Pesto, grøn
35 g vand
20 g olie
200 g feldsalat

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°. Smør en tærteform.

Rul de to plader butterdej sammen, så det passer i tærteformen. Pres dejen ud i formen og prik den med en gaffel.

Skær grøntsagerne i mindre stykker og fordel dem på tærtebunden. Pisk æg, hytteost og purløg sammen, krydr med salt og peber og hæld massen over grøntsagerne.

Bag tærten i 30-35 minutter til den er gylden og æggemassen er bagt.

Lav pestoen efter anvisning på posen.

Servér tærten med grøn salat og pesto til.
Relaterede varer
Luk