Opskrift på frugt i gele med creme - uden tilsat sukker. Denne opskrift er et dejligt bud på en nem og lækker dessert. Geleen er lavet på EASIS Solbær drik, hvilket også giver den en dejlig smag af bær. Derfor er det en rigtig lækker bærdessert som serveres med kagecreme. Det er også en god dessert at servere for gæster, for den kan nemt laves på forhånd og så blot pyntes før servering.
2 portioner
Ingredienser:
100 g blandede friske bær
6 blade husblas
2 spsk vand
1 dl EASIS Solbær drik
Creme:
½ pose EASIS Kagecreme
1 dl minimælk
Eventuelt lidt frugtfarve
Pynt:
Frisk mynte
Sådan gør du:
Læg friske bær i 2 dessertglas.
Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 minutter. Varm vand og saft og smelt husblassen heri. Hæld saften over bærrene og stil det koldt til geleen er stivnet.
Lav cremen efter anvisning på posen og server den til frugtgeleen. Cremen farves eventuelt med lidt frugtfarve.
Pynt med frisk mynte.
Næringsindhold pr. portion (255 g):
Kcal 130
Protein 6,1 g
Kulhydrat 19 g
Fedt 2,3 g
Kostfibre 7,9 g