Fuldkornsgrød med hyben

Skal din kedelige havregrød også skiftes ud med noget lidt mere spændende? Så kan du her finde en nem og lækker opskrift på fuldkornsgrød med hyben uden tilsat sukker. Grøden er perfekt til morgenmad og kan laves hurtigt, hvis man forbereder kornene aftenen inden.

Sæt korn i blød i vand natten over, så koges grøden hurtigere lind.

1 portion:
30 g 5-kornsblanding
1 tsk hybenpulver
1 ½ dl vand
1 dl skummetmælk
et nip salt

25 g yoghurt naturel
10 g EASIS Hybenmarmelade

Fremgangsmåde:
Kom korn og hybenpulver i en lille gryde med vand (lad det evt stå natten over). Bring det i kog og kog langsomt, til kornene er møre. Kom mælk ved og smag til med salt. Anrettes med en klat yoghurt og marmelade på toppen.

TIPS: Hybenpulver fås i helsekostforretninger og er rigtig sundt. Kan dog godt udelades i opskriften.
Relaterede varer
Luk