Fuldkornspizza med bresaola og rødbede

Her finder du endnu et lækkert bud på aftensmad. Opskriften her er en fuldkornspizza med bresaola og rødbede - og EASIS Solbærmarmelade. Det lyder måske lidt spøjst med solbær på pizza, men solbær går faktisk super godt sammen med både ost og rødbede. Prøv det - du vil ikke fortryde!

1 PORTION:
100 g færdig fuldkorns pizzadej
25 g revet, mager ost (maks 20+)
50 g frisk rødbede
20 g EASIS Solbærmarmelade
2 tsk olivenolie
salt og peber
25 bresaola (tørret oksekød)
lidt rucola eller basilikum

Fremgangsmåde:
Bred dejen ud på bagepapir på en bageplade. Drys med osten. Skær rødbeden i ultratynde skiver, gerne på et mandolinjern og fordel dem over osten. Rør solbærmarmeladen sammen med olie, salt og peber og dryp blandingen over rødbederne.

Kom pizzaen i en glohed ovn (250°) og bag til bunden er sprød, og solbærblandingen på toppen er let karamelliseret. Tag pizzaen ud af ovnen og fordel bresaola og rucola henover. Server straks.

TIPS: Den færdige pizzadej, som du kan købe i butikkerne, gør, at du lynhurtigt kan lave en lækker nybagt pizza.
Relaterede varer
Luk