Fuldkornstærter med chokolademousse og bær

Ingredienser (8 portioner):
Tærtebunde:
100 g hvedemel
100 g fuldkornshvedemel
65 g smør
80 g EASIS Perfect Fit
1 æg

Fyld:
1 pose EASIS Mousse med chokoladesmag
280 g skummetmælk
400 g jordbær/hindbær/blåbær
Evt. EASIS Perfect Florsød og frisk mynte til pynt

Små tærteforme med en diameter på 8-9 cm.

Fremgangsmåde:
Kom hvedemel, fuldkornshvedemel, smør og Perfect Fit i en skål. Arbejd smørret ind i de tørre ingredienser. Tilsæt til sidst æg og saml dejen.

Kom film over skålen og sæt dejen i køleskabet i 30 min.

Smør dine tærteforme med lidt smør. Vej ca. 50 g dej af til hver tærte.

Tryk dejen ned i hver tærteform, så hele formen er dækket.

Sørg for at prikke huller i bunden af tærtedejen med en gaffel.

Bag tærterne i 10-15 min. ved 180 grader (varmluft). Tærterne er færdige, når de er blevet en smule gyldne. Lad dem køle af inden de fyldes.

Tøm indholdet af EASIS Mousse med chokoladesmag ned i en skål sammen med skummetmælk. Lad det hvile i 2 minutter.

Pisk chokolademoussen med en håndmixer/køkkenmaskine ved lav hastighed i 2 min. Skru derefter op på højeste hastighed og pisk 2 min. mere.

Kom moussen i en skål og stil den i køleskab en time før servering af tærterne.

Fyld tærterne med chokolademousse og bær.

Pynt evt. med Perfect Florsød og frisk mynte.

Relaterede varer
Luk