Fyldt, bagt græskar
NæringsindholdPer 100 g
Energi54 kca l /225 kJ
Fedt2,3 g
- heraf mættede fedtsyrer0,9 g
Kulhydrater3,5 g
- heraf sukkerarter2,4 g
Kostfibre1 g
Protein4,2 g
Salt0,74 g

Fyldt, bagt græskar


Du kan også bruge squash eller aubergine til denne ret.

(1 portion)

Ingredienser:
1 lille, halvt græskar på ca 100 g
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 æg
50 g hytteost
1 tsk ’ras el hanout’ krydderi eller karry
lidt persille
½ tsk chilifl ager (fx piri piri)
salt og peber

lidt spirer eller grøn salat

Sådan gør du:
del græskarret og skrab indmaden ud, så du har 100 g græskarskal.

Hak løg og hvidløg fint og bland det med æg, hytteost og krydderi. pisk det godt sammen og hæld blandingen i det udhulede græskar. Bag det i en 200° varm ovn i ca en halv time, til græskarret er mørt og fyldet gyldent.

Server med lidt salat eller spirer til.

Næringsindhold pr. portion (445 g):
Kcal 253
Fedt 11 g
Kulhydrat 21 g
Kostfibre 3,7 g
Protein 15 g
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0