Fyldt, bagt græskar

Du kan også bruge squash eller aubergine til denne ret.

(1 portion)

Ingredienser:
1 halvt græskar på ca 200 g
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 æg
50 g hytteost
1 tsk ’ras el hanout’ krydderi eller karry
lidt persille
½ tsk chilifl ager (fx piri piri)
salt og peber

lidt spirer eller grøn salat

Sådan gør du:
del græskarret og skrab indmaden ud, så du har 100 g græskarskal.

Hak løg og hvidløg fint og bland det med æg, hytteost og krydderi. pisk det godt sammen og hæld blandingen i det udhulede græskar. Bag det i en 200° varm ovn i ca en halv time, til græskarret er mørt og fyldet gyldent.

Server med lidt salat eller spirer til.

Næringsindhold pr. portion (445 g):
Kcal 253
Fedt 11 g
Kulhydrat 21 g
Kostfibre 3,7 g
Protein 15 g