Det ser flot ud at servere fyld i hokkaidoen, men du kan også blot komme fyldet i skåle, hvis du tilbereder til mange.
(4 portioner)
Ingredienser:
4 små hokkaidoer
4 små, røde chili
frisk ingefær
2 fed hvidløg
4 skalotteløg
500 g store rejer uden skal
2 1/2 dl kokosmælk, light
frisk citrongræs
1 spsk fishsauce
30 g EASIS Chips paprika
Sådan gør du:
Del hokkaidoerne på tværs, så du har 8 halvdele og fjern kernerne indeni. Bag de 4 nederste halvdele i ca 30 min i en 200 grader varm ovn.
Skær de resterende øverste dele af hokkaidoerne i bittesmå tern. Hak chili, ingefær, hvidløg og skalotteløg fint. Kom dem i en gryde med kokosmælk, citrongræs og lidt vand og kog til hokkaidokødet er mørt. Blend med en stavblender og smag suppen til med fishsauce. Kom rejerne i og varm igennem (det må endelig ikke varmes for meget, da rejerne så vil blive tørre).
Øs suppen op i de 4 bagte hokkaidoskåle.
Server chips til og pynt evt med lidt krydderurter.
Tips:
Varier med andre typer fisk og skaldyr.