Fyldt hokkaido med rejer

Opskrift på lækker hokkaidosuppe med rejer. Det er en god krydret suppe lavet med chili, ingefær, hvidløg og skalotteløg. Hokkaidosuppe er en god græskarsuppe, der passer perfekt til efterår. Den er lidt thaiinspireret med citrongræs og kokosmælk. Det ser flot ud at servere suppen i hokkaidoskallen, men du kan også blot komme fyldet i skåle, hvis du tilbereder til mange.  

(4 portioner)

Ingredienser:
4 små hokkaidoer

4 små, røde chili
frisk ingefær
2 fed hvidløg
4 skalotteløg
500 g store rejer uden skal
2 1/2 dl kokosmælk, light
frisk citrongræs
1 spsk fishsauce

30 g EASIS Chips paprika

Sådan gør du:
Del hokkaidoerne på tværs, så du har 8 halvdele og fjern kernerne indeni. Bag de 4 nederste halvdele i ca 30 min i en 200 grader varm ovn.

Skær de resterende øverste dele af hokkaidoerne i bittesmå tern. Hak chili, ingefær, hvidløg og skalotteløg fint. Kom dem i en gryde med kokosmælk, citrongræs og lidt vand og kog til hokkaidokødet er mørt. Blend med en stavblender og smag suppen til med fishsauce. Kom rejerne i og varm igennem (det må endelig ikke varmes for meget, da rejerne så vil blive tørre).

Øs suppen op i de 4 bagte hokkaidoskåle.

Server chips til og pynt evt med lidt krydderurter.

Tips:
Varier med andre typer fisk og skaldyr.
Relaterede varer
Luk