Gateau Marcel

Opskrift lavet af: Sabina Rousing

Instagram: @sabinas kreafood
https://www.instagram.com/sabinarou...

Kagen

Ingredienser:
1 dl havregryn
1 ds sorte bønner (drænet 240g)
3 spsk kakaopulver
1,5 spsk kokosolie
2 æg
85 g EASIS Perfect Fit
0,5 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
0.25 tsk salt
50 g EASIS mørk  belgisk chokolade

How to:
Blend havregryn til mel i en foodprocessor eller mini hakker, kom perfect fit, bagepulver, vanilje, salt og kakaopulver i og blend det hurtigt sammen. Kom det over i en skål.
Blend nu æg, kokosolie og bønner sammen til en masse, kom de tørre ingredienser i og blend det godt sammen, kom det hele i skålen igen og vend hakket chokolade i dejen.
Beklæd en lille form med bagepapir og hæld massen i og fordel den ud i kanterne.
Bages i ca. 20 min på 175 gr. Varmluft

Moussen

Ingredienser:
100 g vanilje skyr (skal have stået ude lidt så den ikke er køleskabskold)
2 æggehvider
40 g EASIS Perfect strø
100 g EASIS mørk belgisk chokolade


How to:
Pisk æggehvidene halv stive, tilsæt perfect strø lidt af gangen imens der piskes, piskes til det helt stift.
Smelt chokoladen i en gryde, vend den sammen med skyr.
Vend lidt chokolade i skyren først, vend derefter resten af chokoladen i og vend forsigtig sammen.
Specifikationer
Næringsindhold
pr. 100 g
Energi
927 kJ/ 222 kcal
Fedt
12 g
- heraf mættede fedtsyrer
7,5 g
Kulhydrater
12 g
- heraf sukkerarter
2,2 g
- heraf sukkeralkoholer
1,8 g
Kostfibre
21 g
Protein
7,3 g
Salt
0,48 g
Relaterede varer
Luk