Grillet caprese

Ingredienser til 4 portioner

6 tomater
1 squash
olie til pensling
salt og peber
125 g frisk mozzarella
25 g EASIS Pesto
20 g smagsneutral olie
friske basilikum blade
6 cherrytomater

Sådan gør du
Skær tomater og squash i skiver og pensl med lidt olie. Grill grøntsagerne på en varm grill til de er gennemvarme og har fået god farve. Læg de grillede grønt- sager på et fad, krydr med salt og peber og lad dem køle af.

Skær mozzarellaen i skiver og læg dem ind mellem grøntsagerne.

Lav pestoen efter anvisningen på posen og dryp den på grøntsagerne. Pestoen kan evt fortyndes med lidt vand, så den er flydende som dressing.

Pynt med frisk basilikum og halverede cherrytomater.
Salaten er lækker til grillet kød, som del af en buffet eller som en selvstændig frokostret.

TIPS
Retten kan serveres med EASIS rød eller grøn pesto.
Relaterede varer
Luk