Grillet forel med grøntsager

Opskrift på grillet forel med grøntsager. Det anbefales jo, at man får fisk flere gange om ugen, og her er en nem og lækker opskrift på grillet fisk, som passer perfekt til sommeraftenerne, hvor man vil tænde grillen.

Det er jo svært at veje fiskekødet af på en forel, men en lille forel passer til et middagsmåltid.

(1 portion)

Ingredienser:
1 lille forel
salt & peber
citronskiver

1 tsk olie til stegning

Tilbehør:
100 g små gulerødder med top
75 g forårsløg i små stykker
50 g sukkerærter
salt & peber
hakket persille

Sådan gør du:
Åbn bugen på forellen. Drys med salt og peber og læg citronskiver ind i. Herefter pakkes forellen ind i folie. Læg pakken med forellen på en varm grill og grill den i ca 10-18 minutter. Den kan også kommes i ovnen i ca 20 minutter ved 200 grader.

Varm olien op i en gryde og sauter alle grøntsagerne heri i et par minutter. Krydr med salt og peber. Til sidst kommes den hakkede persille i.

Ved serveringen lægges grøntsagerne og forellen på et fad.
Relaterede varer
Luk