Grillkoteletter med tilbehør

Opskrift på grillkoteletter med tilbehør. De er marineret i den lækreste marinade - helt uden tilsat sukker. Lav det hele klar inde i køkkenet, så der kan grilles udenfor i ro og mag. Er det ikke grillvejr, kan tilbehøret tilberedes i ovnen og koteletterne pandesteges.

(1 portion)

Ingredienser:
170 g svinekoteletter uden fedtkant
salt & peber

Grillsauce:
frisk, rød chili efter smag
1 fed hvidløg
25 g tomatpuré
1 tsk citronsaft
1 tsk paprika
lidt EASIS Perfect Multisød (efter smag)
(brug evt. EASIS Barbecuesauce i stedet for at lave ovenstående, hvis det skal være nemt)

Kartoffelspyd:
100 g ensartede, små nye kartofler
salt
1 tsk olie
frisk rosmarin

Squashpakker:
250 g squash
50 g løg
6 stk soltørrede tomater
1/2 fed hvidløg
frisk persille
salt & peber

Sådan gør du:
Flæk chilien, fjern kernerne og hak den. Pres hvidløget. Rør alle ingredienserne til grillsaucen sammen. Pensl saucen på Koteletterne og lad dem trække i køleskabet.

Skrub kartoflerne og kog dem i 5 min. De skal ikke være helt møre. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem afkøle. Sæt dem på grillspyd og pensl dem med olien. Drys rosmarin på og stil dem til side.

Skær squash i ca 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver. Kog squash og løg i 2 min og hæld vandet fra. Fordel squash, løg, soltørrede tomater (i små tern), hakket hvidløg og hakket persille på et stykke stanniol. Krydr med salt og peber og luk pakken.

Grill koteletterne i ca 8 min på hver side, til de er gennemstegte. Krydr dem med salt og peber. Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 min, til de er gennemstegte, men stadig har bid. Grill kartoffelspyddene 4-5 min på hver side.

1 portion indeholder:
573 kcal
25 g fedt
46 g kulhydrat
11 g kostfibre
45 g protein

Relaterede varer
Luk