Grøntsagspizzaer

2 portioner/6 stk

Ingredienser
175 g blomkål
3 æg
1 spsk loppefrøskaller
salt og peber

3 tsk EASIS Tomat Ketchup
50 g friske spinatblade
75 g mager revet ost
50 g cherrytomater
oregano (frisk eller tørret)

Fremgangsmåde
Kom blomkålen i en minihakker og hak det meget fint. Bland herefter den finthakkede kål med æg og loppefrøskaller og krydr med salt og peber. Lad blandingen stå i ca 15 minutter. Form 6 små bunde (ca 11 cm i diameter) af blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og forbag i 10 minutter ved 200˚. Smør herefter bundene med ketchup og drys spinatblade og revet ost henover. Læg herefter halverede tomater ovenpå og bag pizzaerne yderligere i ca 15 minutter til osten er smeltet og gylden. Drys med lidt oregano.
Relaterede varer
Luk