Grøntsagspizzaer

Pizzaer er en utroligt lækker spise og man kan toppe dem med lige hvad man vil. Her får du vores bud på pizzaer lavet på en bund af blomkål, æg og loppefrøskaller. Det bidrager til en sundere version af den klassiske pizza, som du ellers kender til. Vi foreslår du topper pizzaen med EASIS Tomat Ketchup, friske spinatblade, cherrytomater og revet ost. Det er en lækker opskrift, som du med fordel kan servere til aftensmad.

2 portioner/6 stk

Ingredienser
175 g blomkål
3 æg
1 spsk loppefrøskaller
salt og peber

3 tsk EASIS Tomat Ketchup
50 g friske spinatblade
75 g mager revet ost
50 g cherrytomater
oregano (frisk eller tørret)

Fremgangsmåde
Kom blomkålen i en minihakker og hak det meget fint. Bland herefter den finthakkede kål med æg og loppefrøskaller og krydr med salt og peber. Lad blandingen stå i ca 15 minutter. Form 6 små bunde (ca 11 cm i diameter) af blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og forbag i 10 minutter ved 200˚. Smør herefter bundene med ketchup og drys spinatblade og revet ost henover. Læg herefter halverede tomater ovenpå og bag pizzaerne yderligere i ca 15 minutter til osten er smeltet og gylden. Drys med lidt oregano.
Relaterede varer
Luk