Grøntsagsreder med pocheret æg
NæringsindholdPr. 100 g
Energi422 kJ / 100,9 kcal
Fedt5,3 g
Kulhydrater9,6 g
Kostfibre1,6 g
Protein3,8 g

Grøntsagsreder med pocheret æg


Ingredienser:
75 g gulerod
75 g kartoffel
5 g rapsolie
1 æg
1 tsk EASIS Tomat Kecthup
1 tsk eddike
Lidt salt

Sådan gør du:
Lav spaghetti af grøntsagerne med en Spirelli eller riv grøntsagerne så groft som muligt og i så lange strimler som muligt.
Pres overflødig væde væk med hænderne.
Vend grøntsagsstrimlerne i olie og salt og form dem derefter som 'reder' på et stykke bagepapir. Bages ved 200 grader i ca 15 minutter til 'rederne' er gyldne.

Bring en gryde vand i kog og tilsæt lidt eddike til vandet. Pocher ægget i ca 5 minutter, til ønsket konsistens.

Server det pocherede æg ovenpå grøntsagsreden med lidt ketchup.

Tips: Du kan også bruge squash sammen med gulerødder og kartofler.

Næringsindhold pr. portion (208g):
Kcal 210
Protein 7,9 g
Kulhydrat 20 g
Fedt 11 g
Kostfibre 3,3 g
Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0