Gulerodskage
Gulerodskage
Gulerodskage

Gulerodskage

12 portioner

Ingredienser:
75 g smør
100 g EASIS Perfect Multisød Gold
4 Æg
225 g revet gulerod
50 g valnødder
200 g hvedemel
50 g EASIS Perfect Fit
50 g EASIS Inulin
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver

Topping:
200 g Philadelphia light
2 spsk EASIS Perfect Florsød
2 tsk revet citronskal
2 tsk citronsaft

Sådan gør du:
Pisk smør og Perfect Multisød Gold sammen til en luftig masse.
Tilsæt æg og pisk igen.
Rør revet gulerod og hakkede valnødder i dejen.
Bland de tørre ingredienser grundigt og rør blandingen i dejen.

Fordel dejen i en springform og bag kagen ved 175 grader varmluft i ca. 35 min
Lad kagen køle af.
Blanding ingredienserne til toppingen og smør på kagen, når den er kølet helt af.
Pynt eventuelt med revet citronskal og valnødder.

Næringsindhold pr. portion. 1 portion = 95 g
Energi 870 kJ / 208 kcal
Fedt 12 g
Mættede fedtsyrer 5,2 g
Monoumætt. fedtsyrer 2,6 g
Polyumætt. fedtsyrer 2,4 g
Kulhydrat 27 g
Sukkerarter 3,4 g
Sukkeralkoholer 10,7 g
Stivelse 11,1 g
Kostfibre 8,9 g
Protein 5,7 g
Alkohol 0 g
Salt 0,297 g
Relaterede varer
Luk