Halloween Kage
NæringsindholdPr. 100g
Energi1170 kJ/280 kcal
Fedt10 g
Kulhydrater30 g
- heraf sukkerarter4 g
Kostfibre22 g
Protein6,5 g
Salt0,9 g

Halloween Kage


(18 portioner)

Ingredienser:
1 pk. EASIS Chokolade (kagemix med chokoladesmag)
1 pk. EASIS Pistacie (kagemix med pistaciesmag)
2 x 1,5 dl vand
2 x 4 spsk. neutral olie

Sådan gør du:
1.  Tænd ovnen på 170 grader. Kom kagemixene i hver sin skål og bland hver kagemix med 1½ dl vand og 4 spsk. olie. Rør de to slags deje let i max. ½ min. (de må ikke piskes, da det kan ødelægge den færdige kage).

2. Smør en springform (ca. 26Ø) med lidt margarine eller olie. Tag 2 grydeskeer, én til hver slags kagedej. Tag en skefuld Pistacie kagedej og kom den i midten af springformen. Bank springformen let i bordet, så dejen breder sig lidt ud. Tag en skefuld Chokolade kagedej og kom den oveni skefulden med pistacie kagedej. Bank springformen let i bordet. Tilfør skiftevis en skefuld Pistacie kagedej og en skefuld Chokolade kagedej. Slut af med en skefuld Chokolade kagedej.

3. Med en lille kniv trækkes den sidste skefuld Chokolade kagedej fra midten af springformen og ud mod siden af springformen, så det kommer til at ligne et 'edderkoppespind'.

4. Bag kagen i midten af den forvarmede ovn i ca. 30 min. Brug ikke varmluft, da kagen bliver svær at få gennembagt.

5. Tag den bagte kage ud af ovnen og lad den afkøle til du kan røre ved formen. Tag derefter kanten af springformen.

6. Når du skærer kagen, skulle der gerne være en flot marmorering af Pistacie og Chokolade.

Servering:
Server kagen som den er med et glas varm EASIS Kakaodrik eller EASIS Solbærsaft til.
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0