Halloween Kage

Fejr Halloween med manér (og uden tilsat sukker) med denne halloween kage. Halloween kagen minder om den traditionelle marmorkage, hvor en lys kage og en mørk kage blandes og skaber en flot marmoreret effekt. Forskellen er her, at mønsteret i denne opskrift er et edderkoppespind. Opskriften er nem at lave, da den er lavet med EASIS Kagemix, og ønsker man et andet mønster end edderkoppespindet, er det jo kun fantasien, der sætter grænser.

(18 portioner)

Ingredienser:
1 pk. EASIS Chokoladekage (kagemix med chokoladesmag)
1 pk. EASIS Pistaciekage (kagemix med pistaciesmag)
2 x 1,5 dl vand
2 x 4 spsk. neutral olie

Sådan gør du:
1.  Tænd ovnen på 170 grader. Kom kagemixene i hver sin skål og bland hver kagemix med 1½ dl vand og 4 spsk. olie. Rør de to slags deje let i max. ½ min. (de må ikke piskes, da det kan ødelægge den færdige kage).

2. Smør en springform (ca. 26Ø) med lidt margarine eller olie. Tag 2 grydeskeer, én til hver slags kagedej. Tag en skefuld Pistacie kagedej og kom den i midten af springformen. Bank springformen let i bordet, så dejen breder sig lidt ud. Tag en skefuld Chokolade kagedej og kom den oveni skefulden med pistacie kagedej. Bank springformen let i bordet. Tilfør skiftevis en skefuld Pistacie kagedej og en skefuld Chokolade kagedej. Slut af med en skefuld Chokolade kagedej.

3. Med en lille kniv trækkes den sidste skefuld Chokolade kagedej fra midten af springformen og ud mod siden af springformen, så det kommer til at ligne et 'edderkoppespind'.

4. Bag kagen i midten af den forvarmede ovn i ca. 30 min. Brug ikke varmluft, da kagen bliver svær at få gennembagt.

5. Tag den bagte kage ud af ovnen og lad den afkøle til du kan røre ved formen. Tag derefter kanten af springformen.

6. Når du skærer kagen, skulle der gerne være en flot marmorering af Pistacie og Chokolade.

Servering:
Server kagen som den er med et glas varm EASIS Kakaodrik eller EASIS Solbærsaft til.
Relaterede varer
Luk