Hindbær æbleskiver

Lækker opskrift på æbleskiver med en midte af frisk hindbær uden tilsat sukker. Hindbærerne i midten bryder med den klassiske søde fornemmelse, man får fra en klassisk æbleskive. De smager rigtigt godt - hjemmelavede æbleskiver er jo bare lidt mere lækre.

5 portioner/10 stk.

Ingredienser
2 delte æg
1 ½ dl minimælk
1 nip fint salt
1 tsk bagepulver
½ tsk stødt kardemomme
1 1/2 dl mel (evt glutenfri jyttemel)
1 tsk EASIS Perfect Sød
1 lille økologisk citron (revet skal herfra)
2 spsk kokosolie
10 hindbær
fedtstof til stegning

TILBEHØR
50 g EASIS Hindbærmarmelade
EASIS Perfect Florsød

Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer og halvdelen af mælken sammen. Sigt salt, bagepulver, kardemomme og mel i og rør til massen er ensartet. Tilsæt Perfect Sød, resten af mælken samt revet citronskal. Rør grundigt sammen.

Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
Smelt kokosolien og lad den køle lidt af, inden den vendes i dejen.

Steg æbleskiverne på en æbleskivepande med lidt fedtstof til de er gyldne. Inden æbleskiverne vendes lægges et hindbær i hver, så det bliver bagt ind i æbleskiverne.

Server med hindbærmarmelade og et lille drys Florsød.
Relaterede varer
Luk