Hindbærsnitter

Opskrift på hindbærsnitter uden tilsat sukker. Alle kender hindbærsnitter, og de er også en favorit blandt mange. Udover at opskriften er uden tilsat sukker, så er det også nemt at bage glutenfri hindbærsnitter ved brug af denne opskrift. Du kan bare bruge glutenfri havregryn. Hvis du er mere til appelsinsnitter eller solbærsnitter, så kan du blot udskifte hindbærmarmeladen med appelsin- eller solbærmarmelade. Så er der snitter til alle.

10 portioner

Ingredienser
50 g kokosmel
50 g mandelmel
100 g havregryn (evt glutenfrie)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
1 æg
50 g kokosolie
1 spsk vand

FYLD
2 dl EASIS Hindbærmarmelade

TOPPING
EASIS Perfect Florsød
Frysetørret hindbær

Sådan gør du
Kom de tørre ingredienser i en minihakker og kør det til fint mel. Kom det i en skål, ælt æg samt smeltet kokosolie i dejen og saml den hurtigt med koldt vand. Pak dejen ind i film og læg den på køl i en times tid.

Tænd ovnen pa 175°. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rul dejen tyndt ud. Smør hindbærmarmelade på halvdelen af dejen og lag den anden halvdel af dejen over. Pres kanterne godt sammen.

Bag kagen i ca 15 minutter til den er gylden. Afkøl kagen helt.

Lav en glasur af Florsød og vand eller citronsaft. Smør kagen med glasur og drys med frysetørret hindbær. Skær kagen ud i firkanter når glasuren er helt tør og server.

TIPS: Du kan variere snitterne med andre EASIS marmelader; eksempelvis jordbær eller abrikos.

Næringsindhold pr. portion (45 G):
Kcal 147
Protein 3,3 g
Kulhydrat 14 g
Fedt 11 g
Kostfibre 2,4 g
Relaterede varer
Luk