10 portioner
Ingredienser
50 g kokosmel
50 g mandelmel
100 g havregryn (evt glutenfrie)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
1 æg
50 g kokosolie
1 spsk vand
FYLD
2 dl EASIS Hindbærmarmelade
TOPPING
EASIS Perfect Florsød
Frysetørret hindbær
Sådan gør du
Kom de tørre ingredienser i en minihakker og kør det til fint mel. Kom det i en skål, ælt æg samt smeltet kokosolie i dejen og saml den hurtigt med koldt vand. Pak dejen ind i film og læg den på køl i en times tid.
Tænd ovnen pa 175°. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rul dejen tyndt ud. Smør hindbærmarmelade på halvdelen af dejen og lag den anden halvdel af dejen over. Pres kanterne godt sammen.
Bag kagen i ca 15 minutter til den er gylden. Afkøl kagen helt.
Lav en glasur af Florsød og vand eller citronsaft. Smør kagen med glasur og drys med frysetørret hindbær. Skær kagen ud i firkanter når glasuren er helt tør og server.
TIPS: Du kan variere snitterne med andre EASIS marmelader; eksempelvis jordbær eller abrikos.
Næringsindhold pr. portion (45 G):
Kcal 147
Protein 3,3 g
Kulhydrat 14 g
Fedt 11 g
Kostfibre 2,4 g