Hjemmelavede müslibarer

Opskrift på hjemmelavede müslibarer uden tilsat sukker. Müslibarer er den perfekte eftermiddagssnack, da det er mættende og smager godt. Her giver vi vores bud på en hjemmelavet müslibar lavet med blandt andet EASIS Classic Crunch, Fibersirup og havregryn. De smager super godt og mætter dejligt.

18 stk. à ca. 25 g

Ingredienser:
150 g EASIS Classic Crunch  
100 g havregryn
30 g mandler
30 g hasselnødder
15 g kokosflager
150 g EASIS Fibersirup
½ tsk stødt kanel

Sådan gør du:
Hak mandler og hasselnødder groft og hæld i en skål sammen med EASIS Classic Crunch, havregryn, kokosflager og kanel. Bland godt. Tilsæt nu EASIS Fibersirup og rør det hele godt sammen til en fedtet masse.  
Hæld massen i en bageform beklædt med bagepapir og tryk den godt ud til den er ensartet i overfladen. Bag midt i ovnen i ca. 15 min ved 175 grader til den er gylden. Lad afkøle og skær til barer.

Næringsindhold pr. stk. (25 g):
Energi 88 kcal
Fedt 2,8 g
Kulhydrater 9,5 g
Kostfibre 8,2 g
Protein 2,3 g
Relaterede varer
Luk