Hjemmelavet chokolade-granola

Her giver vi vores bud på en lækker hjemmelavet chokoladegranola, som egner sig perfekt til morgenmaden eller den søde tand. Granolaen kan også bruges som det sprøde element i en trifli. Denne hjemmelavede version kan varieres i det uendelige, præcis efter hvad du bedst kan lide. Den kan også laves glutenfri med fx quinoa og boghvede.

8 portioner à 80 g

Ingredienser:
30 g mandler
30 g EASIS Mørk chokolade
30 g græskarkerner
30 g solsikkekerner
50 g valsede speltflager
50 g valsede rugflager
15 g rapsolie
25 g EASIS Hybenmarmelade
1/4 tsk salt
1/2 tsk kanel
1/2 stødt ingefær

Til 1 portion granola á 30 g:
50 g yoghurt naturel 5%

Sådan gør du:
1. Hak mandler og chokolade groft med en skarp kniv.
2. Kom det i en stor skål med de andre ingredienser. Rør godt rundt.
3. Hæld blandingen ud på bagepapir på en bageplade og kom granolaen i en 180o C varm ovn.
4. Vend ind imellem lidt rundt i blandingen med en paletkniv.
5. Blandingen skal bage ca. 15-20 minutter, til den er gylden og sprød.

Tips:
Har du ikke tid til selv at lave granola, så brug EASIS Classic Crunch eller Choko Crunch.
Relaterede varer
Luk