Hjemmelavet chokolade-granola
NæringsindholdPr. 100g
Energi746 kJ/178 kcal
Fedt7,6 g
Kulhydrater14 g
- heraf sukkerarter3,5 g
Kostfibre4,4 g
Protein11 g
Salt0,11 g

Hjemmelavet chokolade-granola


Denne hjemmelavede version kan varieres i det uendelige, præcis efter hvad du bedst kan lide. Kan også laves glutenfri med fx quinoa og boghvede.

8 portioner à 80 g

Ingredienser:
30 g mandler
30 g EASIS Mørk belgisk chokolade
30 g græskarkerner
30 g solsikkekerner
50 g valsede speltflager
50 g valsede rugflager
15 g rapsolie
25 g EASIS Hybenmarmelade
1/4 tsk salt
1/2 tsk kanel
1/2 stødt ingefær

Til 1 portion granola á 30 g:
50 g yoghurt naturel 5%

Sådan gør du:
1. Hak mandler og chokolade groft med en skarp kniv.
2. Kom det i en stor skål med de andre ingredienser. Rør godt rundt.
3. Hæld blandingen ud på bagepapir på en bageplade og kom granolaen i en 180o C varm ovn.
4. Vend ind imellem lidt rundt i blandingen med en paletkniv.
5. Blandingen skal bage ca. 15-20 minutter, til den er gylden og sprød.

Tips:
Har du ikke tid til selv at lave granola, så brug EASIS Classic Crunch eller Choko Crunch.
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0