Næringsindhold | Pr. 100g |
|
Energi | 746 kJ/178 kcal |
|
Fedt | 7,6 g |
|
Kulhydrater | 14 g |
|
- heraf sukkerarter | 3,5 g |
|
Kostfibre | 4,4 g |
|
Protein | 11 g |
|
Salt | 0,11 g |
|
Hjemmelavet chokolade-granola
Denne hjemmelavede version kan varieres i det uendelige, præcis efter hvad du bedst kan lide. Kan også laves glutenfri med fx quinoa og boghvede.
8 portioner à 80 g
Ingredienser: 30 g mandler 30 g EASIS Mørk belgisk chokolade 30 g græskarkerner 30 g solsikkekerner 50 g valsede speltflager 50 g valsede rugflager 15 g rapsolie 25 g EASIS Hybenmarmelade 1/4 tsk salt 1/2 tsk kanel 1/2 stødt ingefær
Til 1 portion granola á 30 g: 50 g yoghurt naturel 5%
Sådan gør du: 1. Hak mandler og chokolade groft med en skarp kniv. 2. Kom det i en stor skål med de andre ingredienser. Rør godt rundt. 3. Hæld blandingen ud på bagepapir på en bageplade og kom granolaen i en 180o C varm ovn. 4. Vend ind imellem lidt rundt i blandingen med en paletkniv. 5. Blandingen skal bage ca. 15-20 minutter, til den er gylden og sprød.
Tips: Har du ikke tid til selv at lave granola, så brug EASIS Classic Crunch eller Choko Crunch.
|