Hjertekage

Opskrift på smuk hjertekage uden tilsat sukker. Lav den fineste hjertekage med marcipan og chokolade til din mor på mors dag eller til din kæreste på Valentines dag. Kan også sprede glæde på julebordet.

8 portioner

Ingredienser:

Hjertekage:
150 g EASIS Marcipan
50 g æggehvider
80 g EASIS Perfect fit
1/2 dl vand
1 dl hvedemel
knivspids salt
1 tsk EASIS Vaniljepulver
1 tsk bagepulver
2 tsk hindbær essens

Topping:
1 plade EASIS Pink Chokolade
8 kugler EASIS Choko Knas med hindbær og hvid chokolade fra EASIS
Bland evt. med lidt tørret hindbær

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 190° alm ovn. Bland Perfect Fit og hvedemel sammen og rør herefter sammen med æggehvider. Tilføj marcipanen lidt af gangen i en røremaskine til massen er fri for klumper. Tilsæt herefter resten af ingredienserne til dejen bliver en ensformet masse. Massen kommes herefter i en hjerteform (eller almindelig form hvis man ikke har andet). Bag den ved 190° alm ovn i 18-20 min. Lad den afkøle.

Topping: Chokoladen smeltes forsigtigt over vandbad. Smør den på den afkølede kagen. Pynt kagen med choko knas og frysetørrede hindbær.
Relaterede varer
Luk