Hjertekage

Lav den fineste hjertekage med marcipan og chokolade til din mor på mors dag eller til din kæreste på Valentines dag. Kan også sprede glæde på julebordet.

8 portioner

Ingredienser:

Hjertekage:
150 g EASIS Marcipan
50 g æggehvider
80 g EASIS Perfect fit
1/2 dl vand
1 dl hvedemel
knivspids salt
1 tsk EASIS Vaniljepulver
1 tsk bagepulver
2 tsk hindbær essens

Topping:
1 plade EASIS Pink Chokolade
8 kugler EASIS Choko Knas med hindbær og hvid chokolade fra EASIS
Bland evt. med lidt tørret hindbær

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 190° alm ovn. Bland Perfect Fit og hvedemel sammen og rør herefter sammen med æggehvider. Tilføj marcipanen lidt af gangen i en røremaskine til massen er fri for klumper. Tilsæt herefter resten af ingredienserne til dejen bliver en ensformet masse. Massen kommes herefter i en hjerteform (eller almindelig form hvis man ikke har andet). Bag den ved 190° alm ovn i 18-20 min. Lad den afkøle.

Topping: Chokoladen smeltes forsigtigt over vandbad. Smør den på den afkølede kagen. Pynt kagen med choko knas og frysetørrede hindbær.
Relaterede varer
Luk