Hønsesalat

Lav din egen hønsesalat, når frokosten skal være ekstra lækker.

2 portioner

Ingredienser
1 kyllingefilet
4 stk svampe
2 skiver serranoskinke
50 g creme fraiche 5%
60 g EASIS Mayo
½ tsk dijonsennep (uden tilsat sukker)
salt og peber
90 g hvide asparges

Sådan gør du
Kog kyllingefileten i en gryde med vand og salt i ca 12 minutter. Tag kyllingen op og lad den køle helt af.

Skær svampe i mindre tern og steg dem på en varm pande i 5-6 minutter med lidt salt. Steg de 2 skiver serranoskinke i et par minutter på hver side. Lad svampe og serranoskinke køle af.

Rør creme fraiche, mayo samt dijonsennep sammen og smag til med salt og peber.

Skær asparges i små stykker. Pil kyllingen fra hinanden. Vend asparges, svampe og kylling i dressingen. Tilføj evt frisk purløg til salaten. Top hønsesalaten med stegt serranoskinke.

Næringsindhold pr. portion (180 g)
Kcal 158
Fedt 7,9 g
Kulhydrat 3,7 g
Kostfibre 1,3 g
Protein  17 g
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
366 kJ/ 88 kcal
Fedt
4,4 g
- heraf mættede fedtsyrer
1,1 g
Kulhydrater
2,1 g
- heraf sukkerarter
0,8 g
- heraf sukkeralkoholer
0 g
Kostfibre
0,7 g
Protein
9,5 g
Salt
0,87 g