Hotte fiskefrikadeller med kål-remouladesalat
NæringsindholdPr. 100g
Energi440 kJ/105 kcal
Fedt2,5 g
Kulhydrater12,3 g
- heraf sukkerarter3,8 g
Kostfibre2,1 g
Protein6,9 g
Salt0,7 g

Hotte fiskefrikadeller med kål-remouladesalat


Skal dellerne ikke være 'hotte', kan du vælge en mild type chili. Koriander og ingefær kan udskiftes med fx dild.  

4 portioner

Ingredienser:
400 g lys, fileteret fisk, fx torsk
4 æg
100 g åblomst skummetmælkspulver
2-3 tsk salt
3 små, røde chilier
3 spsk finthakket koriander
1 1/2 spsk finthakket ingefær
peber
margarine til stegning

Kål-remouladesalat
1 dl vand
4 dl lys vineddike
400  g blomkål
4 løg
200 g EASIS DDV Yoghurt 5%
3 tsk sennepspulver
1 spsk karry
1/2 tsk EASIS Perfect Sød
salt & peber

Evt. 4 skiver rugbrød

Sådan gør du:
Start med remouladen. Kom vand og eddike i en gryde med lidt salt og peber. Del blomkålet i små buketter og hak løgene. Kog grøntsagerne i eddiken i et par minutter, så de stadig har lidt bid. Lav en dressing af yoghurt, sennepspulver og karry og smag til med Perfect Sød, salt og peber. Hæld væden fra grøntsagerne og vend dem i dressingen.

Kom fisk, æg, skummetmælkspulver og salt i en skål og blend til en sej, sammenhængede fars. Vend hakket chili, koriander, ingefær og kværnet peber i. Form små frikadeller, der steges gyldne i fedtstoffet på en lille pande. Server fiskefrikadellerne med kål-remouladesalaten (og eventuelt rugbrø) til.

Tips:
Fiskefrikadellerne er gode at bruge i madpakker, så lav en stor portion og køl/frys dem ned.

Næringsindhold pr. portion (665 g):
Kcal 695
Protein 46 g
Kulhydrat 80 g
Fedt 17 g
Kostfibre 14 g
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0