Ingredienser (4 portioner):
170 g EASIS Hvid chokoladeplade med lakridssmag
120 g æggehvide
90 g neutral skyr
½ tsk. lakridsrodspulver
2 dråber EASIS Perfect Sød
250 g friske hindbær og jordbær
Evt. lidt ekstra hakket hvid chokolade og citronmelisse til pynt
Fremgangsmåde:
Smelt den hvide chokolade med lakridssmag over et vandbad. Lad derefter chokoladen køle af i 8-10 min. Mens chokoladen køler af, piskes æggehviderne stive.
Vend først skyren i den afkølede og smeltede hvide chokolade. Kom herefter lakridsrodspulver i.
Til sidst vendes de stive æggehvider forsigtigt i.
Fordel moussen i 4 mellemstore glas og stil dem på køl i 2-3 timer inden servering.
Pynt med friske hindbær, jordbær, lidt hakket hvid chokolade og evt. citronmelisse.