Hvid chokolademousse med lakrids

Opskrift på hvid chokolademousse med lakrids uden tilsat sukker. Vi elsker chokolademousse i alle afskygninger, og her er en opskrift på en chokolademousse lavet på hvid chokolade og med et strejf af lakrids fra både chokoladen og lakridspulveret. Perfekt dessert som også kan anrettes rigtig flot.

Og er du ikke så meget til lakrids, så kan desserten også laves med EASIS Hvid Chokoladeplade uden lakrids og lakridsrodspulveret kan udelades.

Ingredienser (4 portioner):
170 g EASIS Hvid chokoladeplade med lakridssmag
120 g æggehvide
90 g neutral skyr
½ tsk. lakridsrodspulver
2 dråber EASIS Perfect Sød
250 g friske hindbær og jordbær
Evt. lidt ekstra hakket hvid chokolade og citronmelisse til pynt

Fremgangsmåde:
Smelt den hvide chokolade med lakridssmag over et vandbad. Lad derefter chokoladen køle af i 8-10 min. Mens chokoladen køler af, piskes æggehviderne stive.
Vend først skyren i den afkølede og smeltede hvide chokolade. Kom herefter lakridsrodspulver i.
Til sidst vendes de stive æggehvider forsigtigt i.
Fordel moussen i 4 mellemstore glas og stil dem på køl i 2-3 timer inden servering.
Pynt med friske hindbær, jordbær, lidt hakket hvid chokolade og evt. citronmelisse.
Relaterede varer
Luk