Hvid chokolademousse med lakrids

Ingredienser (4 portioner):
170 g EASIS Hvid chokoladeplade med lakridssmag
120 g æggehvide
90 g neutral skyr
½ tsk. lakridsrodspulver
2 dråber EASIS Perfect Sød
250 g friske hindbær og jordbær
Evt. lidt ekstra hakket hvid chokolade og citronmelisse til pynt

Fremgangsmåde:
Smelt den hvide chokolade med lakridssmag over et vandbad. Lad derefter chokoladen køle af i 8-10 min. Mens chokoladen køler af, piskes æggehviderne stive.
Vend først skyren i den afkølede og smeltede hvide chokolade. Kom herefter lakridsrodspulver i.
Til sidst vendes de stive æggehvider forsigtigt i.
Fordel moussen i 4 mellemstore glas og stil dem på køl i 2-3 timer inden servering.
Pynt med friske hindbær, jordbær, lidt hakket hvid chokolade og evt. citronmelisse.
Specifikationer
Næringsindhold
pr. 100 g
Energi
745 KJ/ 178 kcal
Fedt
11 g
- heraf mættede fedtsyrer
6,7 g
Kulhydrater
11 g
- heraf sukkerarter
6,1 g
- heraf sukkeralkoholer
2,9 g
Kostfibre
6,2 g
Protein
7,9 g
Salt
0,09 g
Relaterede varer
Luk