Hvid rocky road m. pistacie & tranebær

Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...

Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Ingredienser:

130g EASIS hvid chokolade

2 spsk. kokosolie eller kakaosmør

1 spsk. nøddesmør

0,5 tsk. vanilje-pasta eller pulver

50g pistacie nødder

50g cashew nødder

30g tørret tranebær

Nips salt og evt. et par dråber EASIS Perfect sød

How to:

1. Start med at smelte den hvide chokolade over et vandbad.

2. Mens chokoladen smelter, finder I en pande frem og rister cashewnødder og pistacienødderne ved middelvarme i 3-4 minutter.

3. Tag nødderne af panden og lad dem køle af mens chokoladen smelter. Hak båd dem og de tørret tranebær groft.

4. Når chokoladen er smeltet, tilføjer I kokosolie/kakaosmør, vaniljepasta, nøddesmør og eventuelt lidt flydende sødemiddel, men det er ikke nødvendigt.

5. Derefter vender i de hakket nødder og bær i chokoladen.

6. Kom massen i en form og stil den på køl nogle timer eller på frost, hvis I skal skynde jer. Når chokoladen er stivnet, skæres den i passende stykker og serveres.
Relaterede varer
Luk