Opskrift lavet af: Camilla Drabo
Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...Ingredienser:130 g EASIS Hvid chokolade
2 spsk. kokosolie eller kakaosmør
1 spsk. nøddesmør
0,5 tsk. vanilje-pasta eller pulver
50 g pistacie nødder
50 g cashew nødder
30 g tørret tranebær
Nips salt og evt. et par dråber EASIS Perfect sød
How to:1. Start med at smelte den hvide chokolade over et vandbad.
2. Mens chokoladen smelter, finder I en pande frem og rister cashewnødder og pistacienødderne ved middelvarme i 3-4 minutter.
3. Tag nødderne af panden og lad dem køle af mens chokoladen smelter. Hak båd dem og de tørret tranebær groft.
4. Når chokoladen er smeltet, tilføjer I kokosolie/kakaosmør, vaniljepasta, nøddesmør og eventuelt lidt flydende sødemiddel, men det er ikke nødvendigt.
5. Derefter vender i de hakket nødder og bær i chokoladen.
6. Kom massen i en form og stil den på køl nogle timer eller på frost, hvis I skal skynde jer. Når chokoladen er stivnet, skæres den i passende stykker og serveres.