Is med chokolade, marcipan og kirsebærsauce

6-8 portioner

Ingredienser
400 g EASIS Vaniljeis
50 g EASIS Marcipan
30 g mandler
30 g EASIS Chokoladeknapper
100 g EASIS Kirsebærsauce

Sådan gør du
Tag vaniljeisen ud af fryseren og lad den stå nogle minutter.

Skær marcipan i små tern og hak mandlerne. Blend vaniljeisen i en blender til en homogen masse (ca 15-20 sekunder). Vend chokoladeknapper, marcipan og mandler i isen og hæld den i et fad. Hæld kirsebærsaucen over isen og swirl kirsebærsaucen ind i isen ved at trække bagsiden af en ske gennem isen. Stil isen på køl i 10-15 minutter. Server derefter.  

Næringsindhold pr. portion (100g):
Kcal 154
Fedt 9,2 g
Kulhydrat 14 g
Kostfibre 11 g
Protein 4,3 g
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
643 kJ/ 154 kcal
Fedt
9,2 g
- heraf mættede fedtsyrer
4,1 g
Kulhydrater
14 g
- heraf sukkerarter
5,9 g
- heraf sukkeralkoholer
5,4 g
Kostfibre
11 g
Protein
4,3 g
Salt
0,09 g
Relaterede varer
Luk