Is med chokolade, marcipan og kirsebærsauce
Is med chokolade, marcipan og kirsebærsauce
Is med chokolade, marcipan og kirsebærsauce

Is med chokolade, marcipan og kirsebærsauce

Opskrift på is med chokolade, marcipan og kirsebærsauce uden tilsat sukker. Her giver vi en lækker opskrift, der eventuelt kan bruges som alternativ til ris a la mande, hvis man har nogen i familie- eller vennekredsen, der ikke er så vilde med den klassiske udgave. Isen kan dog spises på alle tidspunkter af året, og er super lækker uanset anledning.

6-8 portioner

Ingredienser
400 g EASIS Vaniljeis
50 g EASIS Marcipan
30 g mandler
30 g EASIS Chokoladeknapper
100 g EASIS Kirsebærsauce

Sådan gør du
Tag vaniljeisen ud af fryseren og lad den stå nogle minutter.

Skær marcipan i små tern og hak mandlerne. Blend vaniljeisen i en blender til en homogen masse (ca 15-20 sekunder). Vend chokoladeknapper, marcipan og mandler i isen og hæld den i et fad. Hæld kirsebærsaucen over isen og swirl kirsebærsaucen ind i isen ved at trække bagsiden af en ske gennem isen. Stil isen på køl i 10-15 minutter. Server derefter.  

Næringsindhold pr. portion (100g):
Kcal 154
Fedt 9,2 g
Kulhydrat 14 g
Kostfibre 11 g
Protein 4,3 g
Relaterede varer
Luk