Is med chokolade, marcipan og kirsebærsauce

Opskrift på is med chokolade, marcipan og kirsebærsauce uden tilsat sukker. Her giver vi en lækker opskrift, der eventuelt kan bruges som alternativ til ris a la mande, hvis man har nogen i familie- eller vennekredsen, der ikke er så vilde med den klassiske udgave. Isen kan dog spises på alle tidspunkter af året, og er super lækker uanset anledning.

6-8 portioner

Ingredienser
400 g EASIS Vaniljeis
50 g EASIS Marcipan
30 g mandler
30 g EASIS Chokoladeknapper
100 g EASIS Kirsebærsauce

Sådan gør du
Tag vaniljeisen ud af fryseren og lad den stå nogle minutter.

Skær marcipan i små tern og hak mandlerne. Blend vaniljeisen i en blender til en homogen masse (ca 15-20 sekunder). Vend chokoladeknapper, marcipan og mandler i isen og hæld den i et fad. Hæld kirsebærsaucen over isen og swirl kirsebærsaucen ind i isen ved at trække bagsiden af en ske gennem isen. Stil isen på køl i 10-15 minutter. Server derefter.  

Næringsindhold pr. portion (100g):
Kcal 154
Fedt 9,2 g
Kulhydrat 14 g
Kostfibre 11 g
Protein 4,3 g
Relaterede varer
Luk