Is med sprøde hindbærplader

Opskrift på is med sprøde hindbærplader - uden tilsat sukker. Det er en nem og lækker opskrift, som også er rigtig flot at servere for gæster. Den kombinerer det sprøde og det bløde på den helt rigtige måde.

Du kan få mange slags bærstøv/frysetørrede bær i specialbutikker eller på nettet. Det er fint at pynte desserter med disse eller til at pifte yoghurten op med.

1 portion

Ingredienser:
1 æggehvide
1 spsk EASIS Perfect Florsød
2 tsk hindbærstøv (frysetørret, pulveriseret hindbær)
80 g EASIS Vanilleis
30 g friske hindbær

Sådan gør du:
1. Pisk æggehviden helt stiv med Perfect Florsød og hindbærstøv. Smør det tyndt ud på bagepapir og tør det i en 140° varm ovn i ca 45 minutter, uden at det bruner alt for meget.

2. Anret isen med friske hindbær og hindbærpladerne, der er brækket i stykker. Du kan også mose hindbærrene til en hindbærsauce.

Næringsindhold pr. portion (170 g):
Kcal 132
Protein 7,2 g
Kulhydrat 20 g
Fedt 3,9 g
Kostfibre 11 g
Relaterede varer
Luk