IS uden tilsat sukker

3 anmeldelser
DKK 149,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:907041
40 opskrifter med is, bagværk og dessertanretninger
Is til alle formål
Kalorieberegning på alle opskrifter

EASIS har udviklet opskrifter og inspiration til dig, som er vild med is og desserter, men ikke ønsker at gå på kompromis med din livsstil. Is er en dejlig del af den danske kultur, og den vil vi i EASIS gerne understøtte ved at tilbyde en sundere variation af den elskede dessert.

Med denne bog bliver du inspireret til at servere vores is i alle afskygninger. Det er nemt, hurtigt og lækkert – og der er noget for enhver smag eller lejlighed. Bananbrød med is, milkshake med mango, sundae eller flurry med spiselige blomster er blot nogle eksempler på, hvad du finder.

Bogen indeholder 40 opskrifter, som er inddelt i 'Is og bagværk', 'Dessert', 'Hjemmelavet is', 'Iskager' og 'Drikke med is'. Så kort sagt er der en is-opskrift til alle de søde lejligheder, livet byder på – blot uden tilsat sukker. Hver opskrift inkluderer en kalorieberegning, så du nemt kan holde styr på dit kalorieindtag.

Det gør det nemmere både for samvittigheden og sundheden at tilfredsstille din søde tand, og vel at mærke uden at gå på kompromis med den gode smag. Med denne bog i hånden, bliver du lynhurtigt klar med en lækker is-dessert til dine børns fødselsdag, til sommerens grillmiddag, til pige-frokosten – eller bare til dig selv og din familie. Du vil helt sikkert få et væld af gode og søde smagsoplevelser – og inspiration til nye smage, konsistenser og sammensætninger.
Relaterede varer
Luk