Jordbær-rabarber crumble

Ingredienser til 4 portioner
CREME
1⁄4 pk EASIS Kagecreme
3⁄4 dl minimælk
40 g skyr
evt et nip EASIS Lakridspulver

CRUMBLE
30 g hvedemel
30 g EASIS Perfect Multisød 40 g EASIS Havregryn
30 g mandelmel
1⁄2 tsk vaniljekorn
30 g smeltet smør
100 g rabarber
50 g jordbær
1 spsk EASIS Hindbærmarmelade

Lav kagecremen efter anvisningen på posen og vend cremen sammen med skyr og evt lakridspulver. Sæt på køl.

Bland de tørre ingredienser til crumblen i en skål. Rør smeltet smør grundigt sammen med den tørre masse.

Snit rabarberne i skiver af ca 2-3 mm og del jordbærrene.
Fordel halvdelen af crumblen på 4 stykker folie. Fordel frugt og en lille klat marmelade på crumblen og top med resten af crumblen. Luk pakkerne grundigt.

Læg pakkerne på eftervarmen på grillen og giv dem ca 10 minutter på hver side.

Servér en pakke pr person sammen med cremen.

TIPS  
Crumblen kan også serveres med EASIS Jordbærgrød til.