Lavet af:
https://www.instagram.com/camilladr... Ingredienser : Crumble:
40g EASIS Mysli
10g EASIS Fibersirup
40g EASIS Marcipan
Marcipankager:
70g EASIS Marcipan
55g æggehvider
20g EASIS Fibersirup
Creme:
1 dl piskefløde (eller cremefine 19%)
1 spsk EASIS Florsød
100g skyr
Derudover EASIS Jordbærgrød
Fremgangsmåde: Crumble: Mysli kommes på et stykke bagepapir og blandes sammen med fibersirup. Marcipan rives over og det hele bages ved 180 grader i 10 minutter. Lad det køle af.
Marcipankager: Marcipan, æggehvider og fibersirup blendes sammen til en flydende dej, dejen smøres på et stykke bagepapir i 5 dele og bages ved 180 grader i 10-12 minutter. Lad dem køle af.
Creme: Pisk piskefløde med florsød til en let skum og vend skyr deri.
Find jordbærgrød frem og saml triflien med skiftevis jordbærgrød, crumble og creme - så mange lag du ønsker. Server dertil de afkølede marcipankager.