Jordbærtrifli med marcipan - 3 stk.

Lavet af: https://www.instagram.com/camilladr...

Ingredienser :
Crumble:
40g Easis Mysli
10g Easis fibersirup
40g Easis marcipan

Marcipankager:
70g Easis marcipan
55g æggehvider
20g Easis fibersirup

Creme:
1 dl piskefløde (eller cremefine 19%)
1 spsk. Easis Florsød
100g skyr

Derudover Easis jordbærgrød

Fremgangsmåde:
Crumble: Mysli kommes på et stykke bagepapir og blandes sammen med fibersirup. Marcipan rives over og det hele bages ved 180 grader i 10 minutter. Lad det køle af.
Marcipankager: Marcipan, æggehvider og fibersirup blendes sammen til en flydende dej, dejen smøres på et stykke bagepapir i 5 dele og bages ved 180 grader i 10-12 minutter. Lad dem køle af.
Creme: Pisk piskefløde med florsød til en let skum og vend skyr deri.
Find Easis jordbærgrød frem og saml jeres trifli med skiftevis jordbærgrød, crumble og creme - så mange lag i ønsker. Server dertil de afkølet marcipankager.
Specifikationer
Næringsindhold
pr. 100 g
Energi
688 kJ/ 164 kcal
Fedt
10 g
- heraf mættede fedtsyrer
3,8 g
Kulhydrater
16 g
- heraf sukkerarter
2,8 g
- heraf sukkeralkoholer
5,7 g
Kostfibre
7,2 g
Protein
4,9 g
Salt
0,043 g