Jordbærtrifli med marcipan - 3 stk.

Lavet af: Camilla Drabo
https://www.instagram.com/camilladr...

Vi elsker trifli, og denne jordbærtrifli med marcipankager er ingen undtagelse. En trifli er den perfekte kombination mellem det sprøde og det bløde. Det bløde kommer fra EASIS Jordbærgrød, mens det sprøde kommer fra den lækre crumble lavet på EASIS Müsli, Fibersirup og Marcipan. Marcipankagerne, der serveres ved siden af, er blot prikken over i'et i denne lækre dessert.

Ingredienser :
Crumble:
40g EASIS Müsli
10g EASIS Fibersirup
40g EASIS Marcipan

Marcipankager:
70g EASIS Marcipan
55g æggehvider
20g EASIS Fibersirup

Creme:
1 dl piskefløde (eller cremefine 19%)
1 spsk EASIS Florsød
100g skyr

Derudover EASIS Jordbærgrød

Fremgangsmåde:
Crumble: Müsli kommes på et stykke bagepapir og blandes sammen med fibersirup. Marcipan rives over og det hele bages ved 180 grader i 10 minutter. Lad det køle af.
Marcipankager: Marcipan, æggehvider og fibersirup blendes sammen til en flydende dej, dejen smøres på et stykke bagepapir i 5 dele og bages ved 180 grader i 10-12 minutter. Lad dem køle af.
Creme: Pisk piskefløde med florsød til en let skum og vend skyr deri.
Find jordbærgrød frem og saml triflien med skiftevis jordbærgrød, crumble og creme - så mange lag du ønsker. Server dertil de afkølede marcipankager.
Relaterede varer
Luk