Opskrift lavet af: Emma Bisgaard Laursen
Blog: The Foodie Queen
https://nouw.com/thefoodiequeenInstagram: emma_bisgaard
https://www.instagram.com/emma_bisg...Ingredienser råcreme:1 -2 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk. EASIS Perfect Multisød
2 dl piskefløde
Evt. vaniljekorn fra en vaniljestang
Andet:
4 spsk. EASIS Simply Granola med boghvede og hindbær
6 spsk. EASIS Jordbærgrød
Revet EASIS Trøffel bar
1 weckglas
How to:-Pisk æggeblomme og Perfect Multisød sammen.
-Pisk fløden til flødeskum, og vend i den anden blanding.
-Stil i køleskabet i 30-60 minutter, rør undervejs.
-Kom Granola I bunden af glasset, kom derefter jordbærgrød ovenpå, og så flødecremen.
-Riv lidt trøffel bar over, og server med det samme. Eller stil i køleskabet til servering.
-Jeg kan bedst lide at få den frisk, så det sprøde stadig er der.