Jubilæumsbog: 30 år uden tilsat sukker

DKK 299,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:908070
Fejr vores 30 års fødselsdag med os!
Få 60 af de bedste opskrifter fra EASIS' opskriftsunivers
Bliv klogere på EASIS' historie

EASIS fylder 30 år! Sådan en rund fødselsdag skal jo fejres. - Og det gør vi blandt andet med denne jubilæumsbog. I bogen fortæller vi om EASIS' historie helt fra opstarten i 1993 frem til nu og vi tager også et kig ind i fremtiden. Var du f.eks. med da vi startede som isfabrik og kan du huske da vi skiftede navn? Vi tager dig med på hele den 30-årige lange historie og fortæller om, hvordan EASIS blev til det EASIS, du kender i dag.

Vi giver desuden et udvalg af de bedste opskrifter fra EASIS' opskriftsunivers, der både kan bruges til morgenmad, mellemmåltider, frokost, aftensmad, til kaffen og som dessert. Du får desuden opskrifter der passer til enhver anledning f.eks. en fødselsdagskage og en ny version af en ris a la mande, men vi giver også opskrifter til de dage, hvor aftensmaden godt må gå hurtigt eller til når man inviterer gæster til brunch. EASIS kan nemlig bruges i et væld af sammenhænge på baggrund af det store sortiment.

Alle opskrifterne er selvfølgelig uden tilsat sukker og fyldt med velsmag. Du får desuden kalorieberegning pr. portion, så det er nemt at holde styr på kalorieindtaget. Helt som du kender det fra vores opskriftsunivers. Og bare fordi vi bliver 30, nøjes vi ikke kun med at give 30 opskrifter i denne bog. Vi ganger nemlig med to og dobler op, så du får hele 60 forskellige opskrifter. Din nye favorit kan derfor nemt gemme sig i bogen.

Lad os fejre vores jubilæum og 30 gode år, se tilbage på minderne og spise en masse god mad med denne jubilæumsbog. Tak for 30 gode år - lad os tage 30 mere.