Julehjerter

Opskrift på julehjerter uden tilsat sukker. Julehjerter, også kendt som honninghjerter er en klassiker i julen. Her giver vi vores bud på julehjerter uden tilsat sukker, lavet på EASIS Topping med karamelsmag. Det giver den karakteristiske smag af julehjerter. En utroligt lækker opskrift, der emmer af jul.

16 portioner/16 stk

Ingredienser:
100 g smør
200 g EASIS Topping med karamelsmag
1 tsk kanel
1 tsk stødt ingefær
½ tsk kardemomme
½ tsk stødte nelliker
200 g hvedemel
50 g EASIS Perfect Fit
1 spsk EASIS Loppefrøskaller
100 g mandelmel
1 tsk hjortetaksalt
¼ økologisk appelsin (revet skal herfra)
1 æggeblomme

Pynt
85 g EASIS Mørk Chokolade
frysetørret hindbær

Fremgangsmåde;
Smelt smør og karamel topping i en gryde ved lav varme. Hæld den smeltede masse over i en skål.
Rør kanel, ingefær, kardemomme og nelliker i og lad blandingen køle af.

Bland mel, Perfect Fit, loppefrøskaller, mandelmel, hjortetaksalt og appelsinskal sammen og vend det i den afkølede sirupsmasse. Rør til sidst æggeblommen i. Stil dejen på køl natten over.

Tag dejen ud og lad den stå ved stuetemperatur i ca 1 time.

Tænd ovnen på 175°. Beklæd en bageplade med bagepapir. Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud til ca ½ cm tykkelse. Stik dejen ud i hjerter og læg dem på bagepladen. Bag hjerterne i ca 8 minutter. Køl dem af på en rist.
Relaterede varer
Luk