Opskrift lavet af: Camilla Drabo
Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...Ingredienser:Dej:
15g gær
1 dl kærnemælk
1,5 spsk. creme fraiche
25g kokosolie
1 tsk. vaniljepulver
Knivspids salt
1/2 æg
20g EASIS Perfect Fit
65g grahamsmel
160g hvedemel
Remonce:
50g mandler
5 dadler
Øvrige ingredienser:
50g EASIS Marcipan
20g hakket mandler
How to:1. Start med at lave dejen ved at udbløde gæren i kærnemælken og tilføj creme fraise, salt, vaniljepulver, perfekt fit, smeltet kokosolie og rør det hele godt sammen.
2. Slå 1 æg ud i en skål, piske det sammen og kom halvdelen i blandingen sammen med grahamsmel og hvedemel. Lad dejen køre på køkkenmaskinen 5-7 minutter.
3. Lad dejen hæve 1 times tid ved stuetemperatur med et vådt viskestykke over sig.
4. Mens dejen hæver, kan I hurtigt lave remoncen ved at blende mandler og dadler sammen til en lind masse. Tilføj eventuelt lidt vand hvis remoncen er for fast.
5. Når dejen har hævet deler I den i 2 og ruller dem ud til cirkler. Del hver cirkel i 6 ‘lagkage’ stykker, smør en lille klat remonce på hvert stykke og læg en lille klat marcipan ovenpå og rul til horn.
6. Kom hornene på et stykke bagepapir, kom det våde viskestykke over og lad dem hæve 30 minutter. Pensl med det halve pisket æg som er tilbage, strø lidt hakket mandler over og bag hornene i en 200 grader forvarm ovn i ca. 12-14 minutter.
7. Lad den køle af på en rist og nyd.