Kærnemælkshorn m. marcipan & remonce

Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...


Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Opskrift på lækre kærnemælkhorn med fyld af marcipan og remonce - selvfølgelig uden tilsat sukker. Hornene er bagt på blandt andet grahamsmel, hvilket giver noget fuldkorn til bagværket. Hornene er fyldt med en dejlig remonce og EASIS Marcipan. Med denne opskrift får du de lækreste kærnemælkshorn, der både kan spises til eftermiddagskaffen eller som mellemmåltid. Dette fordi de er en rigtig god mellemting mellem brød og kage - og kan derfor også bruges som lidt sødere mellemmåltid.

Ingredienser:

Dej:

15g gær

1 dl kærnemælk

1,5 spsk. creme fraiche

25g kokosolie

1 tsk. vaniljepulver

Knivspids salt

1/2 æg

20g EASIS Perfect Fit

65g grahamsmel

160g hvedemel

Remonce:

50g mandler

5 dadler

Øvrige ingredienser:

50g EASIS Marcipan

20g hakket mandler

How to:

1. Start med at lave dejen ved at udbløde gæren i kærnemælken og tilføj creme fraise, salt, vaniljepulver, perfekt fit, smeltet kokosolie og rør det hele godt sammen.

2. Slå 1 æg ud i en skål, piske det sammen og kom halvdelen i blandingen sammen med grahamsmel og hvedemel. Lad dejen køre på køkkenmaskinen 5-7 minutter.

3. Lad dejen hæve 1 times tid ved stuetemperatur med et vådt viskestykke over sig.

4. Mens dejen hæver, kan I hurtigt lave remoncen ved at blende mandler og dadler sammen til en lind masse. Tilføj eventuelt lidt vand hvis remoncen er for fast.

5. Når dejen har hævet deler I den i 2 og ruller dem ud til cirkler. Del hver cirkel i 6 ‘lagkage’ stykker, smør en lille klat remonce på hvert stykke og læg en lille klat marcipan ovenpå og rul til horn.

6. Kom hornene på et stykke bagepapir, kom det våde viskestykke over og lad dem hæve 30 minutter. Pensl med det halve pisket æg som er tilbage, strø lidt hakket mandler over og bag hornene i en 200 grader forvarm ovn i ca. 12-14 minutter.

7. Lad den køle af på en rist og nyd.
Relaterede varer
Luk