Kanelsnegle af Annemette Voss
Kanelsnegle af Annemette Voss
NæringsindholdPr. 100 g Færdig kage
Energi1334 kJ/319 kcal
Fedt17 g
- heraf mættede fedtsyrer10 g
Kulhydrater47 g
- heraf sukkerarter1,4 g
- heraf sukkeralkoholer15 g
Kostfibre4,9 g
Protein6,3 g
Salt0,31 g

Kanelsnegle af Annemette Voss


Annemette Voss fra 'Den store Bagedyst' har lavet sine favorit kanelsnegle i en version uden tilsat sukker. Specielt udviklet til EASIS.

“Jeg elsker, at jeg kan tilbyde en bid af min verden til alle dem, der ønsker at leve et liv uden tilsat sukker”, siger Annemette Voss

16 stk.

Sværhedsgrad: let
Arbejdstid: 30 min
Bagetid: ca. 15 min
Hævetid: 2 x 30 min

Gærdej:
50 g gær
2 dl letmælk
2 æg, str M
ca. 500 g hvedemel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kardemomme
1/2 tsk fint bordsalt
35 g EASIS Perfect Fit
90 g blødt smør
+ ekstra mel til udrulning

Kanelfyld:
150 g blødt smør
90 g EASIS Perfect Multisød
2 spsk stødt kanel
1 spsk friskrevet ingefær (kan evt. udelades)

Pynt:
1 æg, til pensling
100 g EASIS Perfect Florsød
1 pasteuriseret æggehvide

Gærdej: Smuldr gæren i en dyb skål. Lun mælken og hæld den over gæren. Tilsæt æg, hvedemel, ingefær, kardemomme, salt og EASIS Perfect Fit og ælt dejen let sammen. Tilsæt det bløde smør i små bidder og lad dejen ælte igennem på en køkkenmaskine (eller ved håndkraft) i ca. 10 min til den har samlet sig og slipper skålen. Dæk dejen til med et fugtigt klæde og lad den hæve til dobbelt størrelse - ca. 30-40 min.

Slå dejen let sammen og rul den ud til et rektangel (ca 30 x 40 cm) på en meldrysset bordplade.

Kanelfyld: Ælt ingredienserne sammen til en klistret og smørbar remonce. Fordel fyldet henover gærdejen i et jævnt lag og rul dejen sammen på langs til en roulade. Skær 16 lige store snegle og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Når du placerer sneglene så fold den yderste snip af dej ind under sneglen for at holde på formen under bagning. Tryk sneglene let flade og lad dem hæve under fugtigt klæde yderligere 30 min. til dobbelt størrelse.

Pensl sneglene med sammenpisket æg og bag dem midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15 min til de er gyldne. Køl dem af på en rist inden de dekoreres.

Pynt sneglene med en tyk glasur rørt af EASIS Perfect Florsød og pasteuriseret æggehvide.

1 portion á 80 g indeholder
255 kcal
14 g fedt
38 g kulhydrat
3,9 g kostfibre
5,1 g protein

EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0