2 personer
Ingredienser:
500 g nye, danske kartofler
5 store radiser
2 forårsløg
½ bundt purløg eller persille
3 dl yoghurt naturel
1 brev EASIS Holiday Dip Mix pulver
½ bundt grønne asparges
Sådan gør du:
1. Skrub og vask kartoflerne, kom dem i en gryde med vand, men kun til det lige dækker kartoflerne.
2. Bring kartoflerne i kog og skru derefter ned på middel varme, så vandet stadig koger.
3. Kog kartoflerne 8-10 min., hæld vandet fra og lad dem afkøle.
4. Rens og snit asparges og forårsløg. Skær radiserne i tynde skiver.
5. Bland yoghurt med Holiday dip pulver i en passende skål.
6. Skær hver kartoffel i 4-6 stykker og vend dem i dressingen sammen med grøntsagerne.
7. Hak purløg og/eller persille og drys det over den færdige kartoffelsalat.
Næringsindhold pr. portion (491 g):
Kcal 398
Kulhydrater 64 g
Kostfibre 6,4 g
Fedt 8,3 g
Protein 13 g