Kikærte crackers med agurkedip

10 portioner

Ingredienser
375 g kikærtemel
1½ tsk bagepulver
salt
125 ml olivenolie
125 ml vand
70 g græsk yoghurt 2%
1 spsk za’atar (eller anden krydderblanding)

DIP:
1½ dl græsk yoghurt 2%
2 stk EASIS Syltede Agurker, finthakkede
½ grøn chili, finthakket

Fremgangsmåde:
Bland kikærtemel med bagepulver og salt. Bland olie, vand og yoghurt sammen og hæld det derefter ned i melblandingen og rør godt rundt.
Form en dej, som efterfølgende udrulles mellem 2 stykker bagepapir, ca 2 mm tyk. Fjern det øverste stykke bagepapir. Drys med za’atar krydderi og bag i en 160° varm ovn i 15-20 minutter til den er gylden. Køl af på en rist. Skær den bagte masse ud i passende ’crackers’ størrelse.

Rør yoghurten op med finthakket agurk og finthakket chili. Serveres som dip til de bagte crackers.

TIPS: Ønsker du en mere mild dip, kan du blande yoghurten med EASIS Holiday Dip Mix i stedet for agurker og chili.
Relaterede varer
Luk