Kiksekage

Opskrift på kiksekage - en klassiker. Her helt uden tilsat sukker og palmin. Den smager dejligt af chokolade og har det sprøde element fra EASIS Krydderstykker. Det er en nem og velsmagende kage, der ikke tager særlig lang tid at lave, men den skal stå på køl i nogle timer, så det er ikke en kage, man lige bikser sammen 15 minutter før den skal serveres.

12 portioner

Ingredienser
300g EASIS Mørk Chokolade
4 pasteuriserede æggeblommer
1 dl kaffefløde
1/2 dl stærk kaffe
1 1/2 pasteuriserede æggehvider

150g EASIS Krydderstykker

Pynt:
2 tsk kakaopulver

Sådan gør du
Beklæd en aflang form med bagepapir. Smelt chokolade over vandbad. Pisk æggeblommer og kaffefløde let sammen. Bland smeltet chokolade og æggeblommemassen sammen og rør kaffen i.

Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Læg lagvis chokolademassen og krydderstykkerne i formen. Start og slut med et lag chokolademasse. Stil koldt i mindst 2 timer. Drys kiksekagen med kakaopulver og skær i skiver til servering.

Tips:
EASIS Cookies kan bruges i kagen i stedet for krydderstykker.

1 portion à 60 g indeholder
191 kcal
14 g fedt
12 g kulhydrat
9,7 g kostfibre
4,0 g protein
Relaterede varer
Luk