12 portioner
Ingredienser
300g EASIS Mørk Chokolade
4 pasteuriserede æggeblommer
1 dl kaffefløde
1/2 dl stærk kaffe
1 1/2 pasteuriserede æggehvider
150g EASIS Krydderstykker
Pynt:
2 tsk kakaopulver
Sådan gør du
Beklæd en aflang form med bagepapir. Smelt chokolade over vandbad. Pisk æggeblommer og kaffefløde let sammen. Bland smeltet chokolade og æggeblommemassen sammen og rør kaffen i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i. Læg lagvis chokolademassen og krydderstykkerne i formen. Start og slut med et lag chokolademasse. Stil koldt i mindst 2 timer. Drys kiksekagen med kakaopulver og skær i skiver til servering.
Tips:
EASIS Cookies kan bruges i kagen i stedet for krydderstykker.
1 portion à 60 g indeholder
191 kcal
14 g fedt
12 g kulhydrat
9,7 g kostfibre
4,0 g protein