2 portioner
Ingredienser:
300 g magert hakket oksekød
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
1 æg
2 spsk havregryn
salt og peber
olie til stegning
25 g EASIS Rød Pesto (pulvermix)
20 g olivenolie
100 g tomat
2 forårsløg
50 g færdigkogt, kold pasta
Pynt
frisk basilikum
Sådan gør du:
Kom oksekød i en skål. Kom løg, hvidløg og persille i en minihakker og kør det fint sammen. Kom det i skålen til kødet, sammen med de resterende ingredienser. Rør farsen godt sammen. Form små kødboller, der steges på en pande i lidt fedtstof.
Lav pestoen efter anvisning på posen. Vend de varme kødboller med halvdelen af pestoen.
Lav en salat af tomater i tern, forårsløg og kogt pasta og server kødbollerne i pesto herpå. Pynt med frisk basilikum og resten af pestoen.
Tips:
Brug gerne fuldkornspasta, så du sniger mere fuldkorn ind i din kost.
Næringsindhold pr. portion (270 g):
Kcal 456
Protein 38 g
Kulhydrater 17 g
Fedt 26 g
Kostfibre 3,2 g