Kødboller på tomatsalat

Opskrift på kødboller på tomatsalat - selvfølgelig uden tilsat sukker og fyldt med velsmag. Serveret med en salat af pasta og tomat. Det er en ret, der nemt kan blive hele familiens favorit og som er nem at lave. Man kan med fordel lave den med en rest pasta fra dagen før.

2 portioner

Ingredienser:
300 g magert hakket oksekød
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
1 æg
2 spsk havregryn
salt og peber
olie til stegning
25 g EASIS Rød Pesto (pulvermix)
20 g olivenolie
100 g tomat
2 forårsløg
50 g færdigkogt, kold pasta

Pynt
frisk basilikum

Sådan gør du:
Kom oksekød i en skål. Kom løg, hvidløg og persille i en minihakker og kør det fint sammen. Kom det i skålen til kødet, sammen med de resterende ingredienser. Rør farsen godt sammen. Form små kødboller, der steges på en pande i lidt fedtstof.

Lav pestoen efter anvisning på posen. Vend de varme kødboller med halvdelen af pestoen.

Lav en salat af tomater i tern, forårsløg og kogt pasta og server kødbollerne i pesto herpå. Pynt med frisk basilikum og resten af pestoen.

Tips:
Brug gerne fuldkornspasta, så du sniger mere fuldkorn ind i din kost.

Næringsindhold pr. portion (270 g):
Kcal 456
Protein 38 g
Kulhydrater 17 g
Fedt 26 g
Kostfibre 3,2 g
Relaterede varer
Luk