Koldskål med crunch

Opskrift på hjemmelavet koldskål serveret med EASIS Crunch - selvfølgelig uden tilsat sukker. Vi elsker koldskål - og det er en klassiker til, når de varme dage melder deres ankomst. Her fås opskriften på en lækker hjemmelavet koldskål, hvor du kan bruge årstidens frugter som tilbehør.

7 portioner

Ingredienser:
1 past. æg (45 g)
90 g EASIS Perfect Strø
Kornene fra 1 stang vanille
1 liter kærnemælk
175 g EASIS Crunch (25 g pr. portion - enten Classic eller Choko)

Sådan gør du:
1. Pisk ægget luftigt og tilsæt Perfect Strø. Pisk igen.
2. Tilsæt vanillekorn til kærnemælken og pisk det let, så vanillekornene bliver fordelt.
3. Bland kærnemælk og vanillekorn med den piskede masse.
4. Koldskålen serveres med EASIS Classic Crunch, EASIS Choko Crunch eller EASIS Müsli på toppen.

Tilberedningstid /Arbejdstid:
5 min. / 10 min.

Tip
Du kan evt tilsætte lidt saft og revet skal fra citron.

Næringsindhold pr. portion (225 g):
Kcal 200
Protein 9,5 g
Kulhydrat 23,6 g
Fedt 3,8 g
Kostfibre 16,7 g
Relaterede varer
Luk