Konfekt med marcipan og nougat

Opskrift på lækre konfektstykker med marcipan, nougat, chokolade og ristede hasselnødder. Selvfølgelig uden tilsat sukker. De passer perfekt til den søde juletid, de smager rigtig lækkert og så ser de også virkelig indbydende ud. Server til gæster eller lav dem til dig selv.

24 stk.

Ingredienser:
150 g EASIS Marcipan Christmas Edition
100 g EASIS Nougat
40 g EASIS Dark Chocolate Drops (EASIS Mørk Chokolade kan også bruges)
1 nip salt
25 g hasselnødder
75 g EASIS Dark Chocolate Drops (EASIS Mørk Chokolade kan også bruges)

Sådan gør du:
Rul marcipanen ud og kom den i form (ca. 10 x 20 cm) beklædt med bagepapir.
Rist hasselnødderne i ovnen i 10 min ved 180 grader varmluft. Hæld hasselnødder ud i et rent viskestykke og gnid hinderne af. Hak hasselnødderne fint.
Smelt 40 g chokoladeknapper og nougat i en skål over vandbad. Rør salt og 2/3 af de hakkede
hasselnødder i. Fordel chokolade/nougatmassen på marcipanen og stil på køl i ca. 1 time.

Smelt 75 g chokoladeknapper over vandbad. Pensl halvdelen af den smeltede chokolade på konfekten. Vend det ud på et skærebræt, når chokoladen er størknet. Pensl resten af den smeltede chokolade på marcipansiden af konfekten og drys med de resterende hakkede hasselnødder.

Skær konfekten ud i mundrette stykker, når chokoladen er størknet.

Næringsindhold pr. stk. (16 g):
Energi 322 kJ / 77 kcal
Fedt 6,4 g
-heraf mættede fedtsyrer 2,3
Kulhydrater 2,5 g
-heraf sukkerarter 0,8
Kostfibre 4,2 g
Protein 1,5 g

Relaterede varer
Luk